Thor: Ragnarok: Uvidíme se s Lokim naposledy?

Thor: Ragnarok: Uvidíme se s Lokim naposledy? | Fandíme filmu
Marvel Studios
Tom Hiddleston o své marvelovské budoucnosti, Chris Hemsworth a Cate Blanchett vyhlížejí natáčení Thora 3. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Zatímco v rozhovoru pro The Daily Beast Hiddleston řekl, že Thor 3 bude jeho poslední, a že neví, jak to bude s jeho účastí v Avengers: Infinity War, v rozhovoru pro Entertainment Tonight byl o dost opatrnější. Nejdřív zpochybnil, že by vůbec v minulosti o nějakém končení mluvil. Potom se zamyslel a přistoupil k celé situaci z jiného úhlu. Sám má rád překvapení, a tak fanouškům nic neprozradí, aby jim překvapení nezkazil. Budeme si muset počkat a přesvědčit se na vlastní oči.

Co si tedy z dvou rozhovorů vzít? Hiddleston má na Thora: Ragnarok platný kontrakt a jeho účast je oficiálně potvrzená. O Avengers: Infinity War zatím nemá dovoleno mluvit, ať už něco konkrétního ví nebo neví. A o tom, co bude potom, budou rozhodovat scénář, honorář, popřípadě spolupracovníci, se kterými by měl Tom další projekt připravovat. Ostatně, momentálně nevíme, jestli se po Avengers: Infinity War vrátí vůbec někdo z dosavadních ústředních herců a Tom Hiddleston jednoduše není výjimkou.

Původní článek (31.3.): Tom Hiddleston byl v aktuálním rozhovoru tázán na blížící se natáčení Thora: Ragnarok. Představitel Lokiho už se těší, protože si hrozně užívá spolupráci s Chrisem Hemsworthem. Herec v zápětí dodal, že třetí Thor bude jeho poslední. Reportér se ho zeptal, jestli jej neuvidíme ani v Avengers: Infinity War, na což Tom opáčil, že ještě neví, protože podobné věci prý Marvel rozhoduje za pochodu. Je přitom pravdou, že Infinity War teprve čeká na dokončení první verze scénáře, takže zvlášť pokud by měl mít Loki ve filmech jen menší úlohu, je na jeho případné zařazení pořád ještě času dost.

Film se bude natáčet v Austrálii, za což si připisuje zásluhy sám Chris Hemsworth, který údajně s natáčením na jižní polokouli tak dlouho otravoval, až se k němu Marvel nakonec skutečně odhodlal. Za to je rodilý Australan moc rád, protože se na produkci filmu bude moci podílet řada jeho letitých přátel. Pravda je taková, že Disney v zemi v poslední době začal točit především kvůli daňovým úlevám, ale pokud je hvězda spokojená, samozřejmě to také neuškodí.

Natáčení v rodné zemi mohlo být navíc zajímavým lákadlem pro Cate Blanchett, která v rozhovoru pro korejskou televizi definitivně přiznala, že ve filmu skutečně bude hrát. Herečka je ráda, že si zase jednou zkusí něco jiného než dramatické role a zároveň se těší, že se kvůli akčním scénám dostane do formy a ještě si rolí v marvelovce šplhne u svých dětí. Podle neoficiálních informací si má zahrát hlavní záporačku filmu, Helu.

Thor: Ragnarok je pokračováním Thora: Temného světa a Avengers: Age of Ultron. Odinův syn (Chris Hemsworth) se vrací do Asgardu, aby našel odpovědi na znepokojující otázky, které mu zasely do hlavy vize Scarlet Witch. Na trůnu nachází Lokiho (Tom Hiddleston) převtěleného v jeho otce a pomalu se ve světě polobohů schyluje k Ragnaroku, kataklyzmické události, která restartuje běh dějin. Vedle Hemswortha a Hiddlestona se vrací také Jamie Alexander. Scénář napsali Craig Kyle, Christopher Yost a Stephany Folsom. Režírovat má Taika Waititi. Datum české premiéry je stanoveno na 2.11. 2017. 

Zdroje: ET, The Daily Beast, Moloive, GQ

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest