Thor: Ragnarok: Čekají nás armáda mrtvých a velký spoiler

Thor: Ragnarok: Čekají nás armáda mrtvých a velký spoiler | Fandíme filmu
Máte-li odvahu, podívejte se na nejnovější zvěsti o třetím Thorovi. A Thanosova účast se zdá být opět o něco pravděpodobnější.

Dnešní novinka se bude zaobírat většími či menšími spoilery. Začneme tím, co řekl režisér James Gunn a pak se přesuneme k uniklým zákulisním informacím. Gunn, režisér Strážců Galaxie 2, o svém chystaném filmu znovu potvrdil, že v něm vůbec nepotkáme Thanose a ještě prozradil, že kameny nekonečna (Infinity Stones) nebudou ve dvojce hrát velkou (nebo dokonce jakoukoliv) roli. To znovu značí, že se Thanos a kameny musí objevit někde jinde. A podle naší nedávné teorie (podložené aktuálními i staršími indiciemi) by to mohlo být právě v Thorovi: Ragnarok. V tom se podle nejnovějších zvěstí budou díl velké věci, takže jestli se nebojíte spoilerů, s chutí do čtení:

Server Latino-Review nejprve potvrzuje, co jsme se už dříve dozvěděli z jiných zdrojů. Hela (Cate Blanchett) zaútočí na Asgard, Thor (Chris Hemsworth) se ji pokusí zastavit, ale Hela jej porazí a zničí jeho kladivo. A pozor, údajně také přitom zabije Heimdalla (Idris Elba)! V Avengers: Age of Ultron Heimdall Thora ve vizi varoval před „Hel“, tedy podsvětní říší, které Hela vládne. V závěru filmu by měl Heimdall spolu s dalšími dobrými dušemi po boku valkýr povstat a postavit se proti armádě mrtvých, které velí Hela. Což zní jako něco, co bychom v Thorovi chtěli vidět! Už v předchozích dílech byly určité náznaky toho, že uvidíme bitvy, jako v nějaké epické fantasy ala LOTR, ale měřítko nikdy nebylo zrovna ohromující. Je čas Thora dostat na pořádné bojiště, jeho postava je k tomu jako dělaná!

Ve zmiňované Thorově vizi měly klíčovou roli kameny nekonečna. Bude snad mít v Thorovi 3 roli kámen duše (Soul Gem)? Ve spojitosti s oživováním armád mrtvých by to smysl dávalo a už dříve se proslýchalo, že by měl ve filmu hrát důležitou úlohu jakýsi mocný artefakt.

Co vy na to? Chtěli byste v Thori vidět bitvu dvou armád mrtvých a umírání Thorových věrných?

Thor: Ragnarok je pokračováním Thora: Temného světa a Avengers: Age of Ultron. Odinův syn (Chris Hemsworth) se vrací do Asgardu, aby našel odpovědi na znepokojující otázky, které mu zasely do hlavy vize Scarlet Witch. Na trůnu nachází Lokiho (Tom Hiddleston) převtěleného v jeho otce a pomalu se ve světě polobohů schyluje k Ragnaroku, kataklyzmické události, která restartuje běh dějin. Vedle Hemswortha a Hiddlestona se vrací také Jamie Alexander. Scénář napsali Craig Kyle, Christopher Yost a Stephany Folsom. Režírovat má Taika Waititi. Datum české premiéry je stanoveno na 2.11. 2017. 

Zdroje: James Gunn, Latino-Review

Strážci Galaxie 2

05.05.2017 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest