Thor: Ragnarok našel novou scenáristku

Thor: Ragnarok našel novou scenáristku | Fandíme filmu
Co by chtěl ve filmu vidět Chris Hemsworth a jak dlouho bude ještě Thora hrát?

Scénář k Thorovi: Ragnarok napsali Christopher Yost a Craig Kyle. Tedy alespoň jeho první verzi. Aktuálně po nich úkol přebírá relativně neznámá Stephany Folsom. Ta na sebe zatím upozornila především textem 1969: A Space Odyssey or How Kubrick Learned to Stop Worrying and Land on the Moon, který se v roce 2013 umístil na Black Listu – výročním seznamu nejlepších nerealizovaných scénářů. Krom toho pro studio Disney napsala snímek inspirovaný skutečnými událostmi, The Princess of North Sudan. Zatím nevíme, jestli byla nová scenáristka angažovaná proto, aby zpracovala nějaké zásadní úpravy, nebo jen přizpůsobila původní text na tělo režisérovi Taikovi Waititimu, který se k projektu přidal teprve před pár měsíci a stejně jako každý jiný režisér určitě bude chtít film alespoň trochu přizpůsobit k obrazu svému.

O ději zatím víme minimum (viz starší články), avšak představitel hlavní role, Chris Hemsworth by si přál, aby bylo oproti předchozímu Thorovi ve filmu víc humoru, ideálně ve stylu netradičních Strážců galaxie. Shakespearovského dramatu už bylo podle něj dost dost, je čas na něco nového. A vzhledem k tomu, že se Thor ve filmu potká s Hulkem (Mark Ruffalo), tak by se vůbec nebránil tomu, kdyby spolu utvořili správnou dvojku, jakou byli třeba Butch Cassidy a Sundance Kid. A až dojde na nevyhnutelnou rvačku, měl by tentokrát vyhrát Thor, když už je sakra jednou v názvu!

A jak dlouho bude Hemsworth Thora ještě hrát? Kontrakt má ještě na Avengers: Infinity War, pak se uvidí. Smlouva zatím platí také Stellanu Skarsgårdovi, který v marvelovkách hraje doktora Selviga. Pokud studio rozhodne, že se vrátí i v Thorovi: Ragnarok, bude muset poslechnout a docela by se na to těšil. Nicméně zatím nemá nejmenší tušení, jestli s ním chystaný příběh počítá, nebo ne. Dozvíme se to co nevidět, protože natáčení filmu má začít už v první polovině příštího roku.

Thor: Ragnarok je pokračováním Thora: Temného světa a Avengers: Age of Ultron. Odinův syn (Chris Hemsworth) se vrací do Asgardu, aby našel odpovědi na znepokojující otázky, které mu zasely do hlavy vize Scarlet Witch. Na trůnu nachází Lokiho (Tom Hiddleston) převtěleného v jeho otce a pomalu se ve světě polobohů schyluje k Ragnaroku, kataklyzmické události, která restartuje běh dějin. Vedle Hemswortha a Hiddlestona se vrací také Jamie Alexander. Scénář napsali Craig Kyle a Christopher Yost. Režírovat má Taika Waititi. Datum české premiéry je stanoveno na 2.11. 2017. 

Zdroje: THR, NY Daily News, Digital Spy, Cinemablend

Thor: Ragnarok

03.11.2017 | USA, Austrálie
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest