Sousedi 2: Sexy holky od vedle vám polechtají...bránici

Sousedi 2: Sexy holky od vedle vám polechtají...bránici | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 10 obrázků
Seth Rogen a Rose Byrne si mysleli, že bojovat se Zacem Efronem je těžké. Teď jim Chloë Grace Moretz ukáže ty pravé nesnáze. Koukněte na opravdu vtipný trailer.

První Sousedi jsou skvělá výpověď o tom, jak se s dospělostí vyrovnávají lidé, kteří o ni vlastně nikdy nijak zvlášť nestáli. S narušiteli nočního klidu navíc dětinsky nebojoval toliko mužský hrdina (Seth Rogen), jak je v podobných případech zvykem, ale i jeho manželka. Ty bývají v podobných bláznivých komediích delegovány do role té „rozumné a nudné“, co manželovi dělá druhou mámu, v tomhle případě dostala žena možnost být úplně stejně pošetilá, jako muž. Komedie tak hned o pořádný skok pookřála a z Rose Byrne pomalu roste kovaná komička – loni se výborně předvedla ve Špiónovi.

K sympatickým hrdinům jsme jako bonus dostali hromadu povedených vtipů, takže na jednu z nejpříjemnějších komedií posledních let bylo zaděláno. Pokračování s názvem Neighbors 2: Sorority Rising (Sousedi 2: Povstání sesterstva – u nás ale zkrátka Sousedi 2) tak budilo naděje i obavy. Příznivci filmu na jednu stranu jistě rádi s hrdiny stráví další dvě hodiny, na stranu druhou, jak často se opravdu povede pokračování komedie?

Po prvním traileru se zatím zdá, že v tomhle případě by se povést skutečně mohlo. Režisér Nicholas Stoller (Kopačky, Dostaň ho tam) a jeho spoluscenáristé se viditelně ke stejnému tématu snaží přistoupit z co nejoriginálnějšího úhlu. Ano, manželský pár má zase problém se sousedy. Vtip je v tom, že tentokrát jsou to holky, které bojují za své právo pařit stejně, jako kluci. Charaktery tak snad ani tentokrát nebudou jednorozměrné a opět vedle přívalu vtipů dostaneme i určitý prostor k zamyšlení. A když už je řeč o vtipech, tak minimálně ty v traileru dávají bránici slušně zabrat. Za mě je tu nejlepší komediální trailer za hodně dlouhou dobu, tak snad udělá alespoň někomu z vás stejnou radost.

Mac (Seth Rogen) a Kelly Radnerovi (Rose Byrne) čekají druhé dítě a jsou připraveni se odstěhovat na předměstí. Ještě než se jim podaří prodat jejich současný dům, nastěhuje se vedle sesterstvo, které je daleko divočejší, než byla parta vedená Teddym (Zac Efron). Unavené sexistickými restrikcemi, se neortodoxní slečny z Kappa Nu rozhodnou najmout dům, kde si budou moci dělat cokoliv jen budou chtít. Noční klid Shelby (Chloë Grace Moretz), Beth (Kiersey Clemons), Nora (Beanie Feldstein) a jejich sestry rozhodně dodržovat nehodlají. Jediný, kdo může Radnerům pomoci vyštípat nové výtržnice, je jejich starý nepřítel Teddy. Ten se musí mezi dívky vmísit a rozklížit je zevnitř. Pomáhat Radnerovým budou také staří známí přátelé Jimmy (Ike Barinholtz) a Paula (Carla Gallo). Holky z Kappy se však nevzdají bez boje.

Dále hrají Dave Franco, Selena Gomez, a Lisa Kudrow, režíruje Nicholas Stoller, se kterým scénář napsali Rogen, Evan Goldberg, Brendan O'Brien a Andrew J. Cohen. Datum české i slovenské premiéry je stanoveno na 12.5. 2016.

Galerie: 11

Sousedi 2: Sexy holky od vedle vám polechtají...bránici | Fandíme filmu Sousedi 2: Sexy holky od vedle vám polechtají...bránici | Fandíme filmu Sousedi 2: Sexy holky od vedle vám polechtají...bránici | Fandíme filmu Sousedi 2: Sexy holky od vedle vám polechtají...bránici | Fandíme filmu Sousedi 2: Sexy holky od vedle vám polechtají...bránici | Fandíme filmu Sousedi 2: Sexy holky od vedle vám polechtají...bránici | Fandíme filmu Sousedi 2: Sexy holky od vedle vám polechtají...bránici | Fandíme filmu Sousedi 2: Sexy holky od vedle vám polechtají...bránici | Fandíme filmu Sousedi 2: Sexy holky od vedle vám polechtají...bránici | Fandíme filmu Sousedi 2: Sexy holky od vedle vám polechtají...bránici | Fandíme filmu Sousedi 2: Sexy holky od vedle vám polechtají...bránici | Fandíme filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest