Zrcadlo, zrcadlo: Julia Roberts v další Sněhurce

Zrcadlo, zrcadlo: Julia Roberts v další Sněhurce | Fandíme filmu
Vedle Sněhurky a lovce zniká ještě jedna adaptace známé pohádky. Máme pro vás nejnovější videa.

Sněhurce a lovci s Kristen Stewart v hlavní roli jsme se doposud věnovali poměrně poctivě,  ale někteří naši čtenáři možná vůbec netuší, že ve stejné době vznikla ještě jedna Sněhurka! Tu připravil vizuální hračička Tarsem Singh, který se naposledy předvedl s průměrnou akcí Válka Bohů. Zatímco Sněhurka a lovec je pojímána jako velkolepý temný epos, Tarsemovo Zrcadlo, zrcadlo působí jako praštěná pohádková komedie, která svým stylem nemá daleko k animovaným filmům. Tenhle dojem napomáhají dotvářet Tarsemovy typicky výrazné barvičky, bohaté kostýmy a papundeklové kulisy.

Děj je samozřejmě variací na klasickou pohádku o Sněhurce: Zlá královna se chce chopit vlády nad královstvím a získat ruku bohatého a krásného prince, a tak vyžene svou nevlastní dceru Sněhurku do lesů, aby ji roztrhala zvěř. Sněhurku ale zachrání banda liliputánů (ano, v téhle verzi trpaslíky hrají malí lidé, asi aby byli víc "legrační") a vychová z ní soběstačnou dámu, která bude schopna království i prince získat zpět.

První trailer měl ještě díky neustálému sebeshazování Julie Roberts v roli zlé královny jisté komediální kouzlo, jenže pak si asi tvůrci všimli, že Sněhurka a lovec je také propagovaná především přes hlavní záporačku, a tak dnešní upoutávce a featurette vévodí bezpohlavní Sněhurka a uvřískaní trpaslíci. Celý film potom působí jako poměrně zbytečná bláznivá komedie, ve které se bude hodně padat a ječet. Ale třeba se pletu a samotný film upoutávky předčí. Zrcadlo, zrcadlo uvidíme 15. března, tedy měsíc a půl před Snehurkou a lovcem. Kromě Julie Roberts si ve filmu zahrají Lily Collins (Sněhurka), Armie Hammer (Princ) a Sean Bean (král).

 

Zrcadlo, zrcadlo: První trailer

 

Zrcadlo, zrcadlo: Mezinárodní trailer

 

Zrcadlo, zrcadlo: Featurette

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest