Sněhurka a myslivec: Je tu první teaser

Sněhurka a myslivec: Je tu první teaser | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Jen pár hodin po nenápadném prvním videu se nám do rukou dostává i teaser trailer pod taktovkou Charlize Theron. Plus fotka trpaslíků, nové plakáty a změna názvu.

Neuplynulo ani 24 hodin od uveřejnění upoutávky na představovačku Enterteinment Tonight a najednou je tu regulérní teaser! A to teaser poměrně temný. Pokud si někdo doposud nedokázal představit, jak moderní Sněhurka bude vypadat, asi mu dost klesla brada. Je v tom trochu Burtonovy Alenky, trochu Tarsema Singha (který ironií osudu chystá vlastní variaci Sněhurky) a trocha historických eposů Ridleyho Scotta. Fanynky Stmívání asi budou docela koukat, co jejich oblíbenkyně Kristen Stewart vyvádí. Zajímavé je, že Kristen v celém teaseru neřekne ani slovo. Funguje spíš jako jakýsi tichý hybatel děje, skrytá hrozba a prakticky jako antagonista ke Zlé královně, která celý trailer vypráví a předkládá příběh tak, jako by ona byla ta ohrožená. Upoutávka chvílemi dává tušit stylovou temnou podívanou, pak je ale najednou té vizuální kašírky moc a začnete se ptát, jestli nakonec tvůrci nezůstanou jen u hloupě poslepovaného pozlátka. Na definitivní hodnocení je každopádně ještě brzy. Krom traileru pro vás máme v galerii čtyři nové plakáty, starší fotku trpaslíků banda je plná slavných herců, jako jsou Ian McShane, Nick Frost, Toby Jones nebo Ray Winstone) a jeden banner.

 PS: Podle seznamu chystaných premiér společnosti Bonton to vypadá, že v českých kinech bude film nakonec uveden jako Sněhurka a lovec.

 

Sněhurka a lovec: Teaser trailer

 

Galerie: 5

Sněhurka a myslivec: Je tu první teaser | Fandíme filmu Sněhurka a myslivec: Je tu první teaser | Fandíme filmu Sněhurka a myslivec: Je tu první teaser | Fandíme filmu Sněhurka a myslivec: Je tu první teaser | Fandíme filmu Sněhurka a myslivec: Je tu první teaser | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest