Planet Hulk: Tak přece se dočkáme?

Planet Hulk: Tak přece se dočkáme? | Fandíme filmu
Marvel Studios
Jsou tu další podrobnosti o tom, co nás čeká v Thorovi: Ragnarok.

Už několik let se šušká o tom, že na plátně jednoho krásného dne uvidíme Planetu Hulk, populární příběh, ve kterém je nezvladatelný Hulk (Mark Ruffalo) odeslaný ze Země, dostává se až na planetu Sakaar, kde zápasí jako gladiátor a vede lidové povstání proti tyranovi. Pak se ale ukázalo, že Hulk samostatný film mít nemůže, kvůli právům, která vlastní konkurenční studio Universal. Přesto zelený obr na konci Avengers 2 ze Země zmizel a nějakou dobu se šuškalo, že by ruku k dílu mohl přidat ve Strážcích galaxie 2. To se nakonec nestane, protože Guardians byli sami o sobě tak úspěšní, že pomoc nepotřebují.

Hulk tak připadl Thorovi (Chris Hemsworth), který naopak momentálně ze všech hrdinů staré gardy potřeboval asi nejvíc polít živou vodou. A spolu s Hulkem by se podle nejnovějších zvěstí měla do vesmíru vydat i Planeta Hulk. Nebo přinejmenším volná inspirace Planetou Hulk. Co přesně si Thor: RagnarokPlanety Hulk vezme?

Následují potenciální spoilery!

Nedávno se začalo proslýchat, že až se Thor vrátí do Asgardu, odhalí společný zločinný plán Lokiho (Tom Hiddleston) a Hely (Cate Blanchett). Než jej ale stačí zastavit, přijde o své kladivo Mjolnir a bude vypovězen na nějakou vzdálenou planetu. Na té planetě údajně bude přinucen bojovat o holý život v gladiátorské aréně. Když se probije všemi oponenty, postaví se proti němu současný šampión arény, ze kterého se překvapivě vyklube Hulk. (Tím asi veškerá inspirace Planetou Hulk skončí).

Hulk je natrvalo proměněný, ale do jeho osobnosti postupně čím dál tím víc proniká osobnost Bruce Bannera. Proto si Thora vybaví a nakonec se k němu přidá. Společně se musí z daleké planety dostat a vydat se na pouť pro jakousi zbraň, která by Lokiho a Helu mohla porazit. Jednotlivé detaily scénáře se zatím stále ladí, tak uvidíme, jak nakonec bude putování Hulka s Thorem ve filmu vypadat, ale v hrubých obrysech se má držet výše nastíněného konceptu.

Thor: Ragnarok je pokračováním Thora: Temného světa a Avengers: Age of Ultron. Odinův syn (Chris Hemsworth) se vrací do Asgardu, aby našel odpovědi na znepokojující otázky, které mu zasely do hlavy vize Scarlet Witch. Na trůnu nachází Lokiho (Tom Hiddleston) převtěleného v jeho otce a pomalu se ve světě polobohů schyluje k Ragnaroku, kataklyzmické události, která restartuje běh dějin. Vedle Hemswortha a Hiddlestona se vrací také Jamie Alexander. Scénář napsali Craig Kyle, Christopher Yost a Stephany Folsom. Režírovat má Taika Waititi. Datum české premiéry je stanoveno na 2.11. 2017. 

Zdroj: Geek.com

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest