Sebevražedný oddíl na webu drtí konkurenci a sdílí nový spot

Sebevražedný oddíl na webu drtí konkurenci a sdílí nový spot | Fandíme filmu
Poslechněte si šílený Jokerův smích.

Občas se nás ptáte, proč tolik píšeme o komiksovkách. Ale on o ně opravdu je mezi filmovými diváky enormní zájem. Týden co týden to potvrzují naše vlastní data, ale v poslední době také výzkum společnosti Listen First. Ta týden co týden měří na sociálních sítích uživatelskou aktivitu u filmů, které se chystají do kin a v top five 5 se s železnou pravidelností v posledních týdnech objevují Batman v Superman a Deadpool. Konkrétně u něj jsme docela zvědaví, jestli tržby z premiérového víkendu ukážou, že má pouze tak aktivní fanoušky nebo se potvrdí, že jeho vysoce aktivní promokampaň funguje a konstantně vyvolává zájem napříč diváckým spektrem.

Kdo naposledy prudce vystřelil nahoru, je Suicide Squad (Sebevražedný oddíl)! Po zveřejnění traileru zájem o film raketově vystoupal a najednou se na něj soustředila asi pětinásobně větší pozornost, než jaká se v obvyklých týdnech nejvýše umístěným filmům dostává. To potvrzuje, že trailer byl natolik dobře udělaný, že si o něm lidi řekli a lavinově jej šířili dál. Po marvelovkách v tuhle chvíli zatím na nejvyšších pozicích není ani vidu, ani slechu, uvidíme, jak se jim bude dařit, s blížící se premiérou. Na závěr ještě přikládáme nejnovější spot na Suicide Squad:

Být zlý je bezva. Tým těch nejnebezpečnějších superzločinců dostane ty nejsilnější zbraně, jaké má vláda k dispozici a je vyslaný na misi, během které má zneškodnit tajemnou a neporazitelnou bytost (Cara Delevingne). Americká agentka tajných služeb Amanda Waller (Viola Davis) rozhodla, že úkol může splnit jedině tajně poskládaná skupina různorodých a opovrženíhodných jedinců, kteří prakticky nemají co ztratit. Členové týmu však záhy zjistí, že nebyli vybraní proto, že mají šanci uspět, ale proto, že na ně snadno půjde svalit vina, až nevyhnutelně selžou. Rozhodnou se členové sebevražedného oddílu nasadit své životy a zkusí uspět navzdory všem předpokladům nebo všichni začnou jednat na vlastní pěst a na ostatní se vykašlou?  

Film píše a režíruje David Ayer, dále hrají Jared Leto, Margot Robbie, Jai Courtney, Will Smith nebo Joel Kinnaman. Datum české premiéry je stanoveno na 4.8. 2016.

Zdroje: Variety I, Variety II, Listen First

Sebevražedný oddíl

05.08.2016 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Krimi, Fantasy, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest