Bourne 5: Kdy uvidíme první trailer

Bourne 5: Kdy uvidíme první trailer | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Přidáváme nejnovější fotky z natáčení a podrobnosti o postavách.

Na první upoutávku na pátého Bournea už nebudeme dlouho čekat. Uvidíme ji během letošního Superbowlu, tedy v noci ze 7. na 8. února. Dle dostupných informací bude odhalen název filmu a upoutávka by měla být dlouhá jednu minutu. Se zprávou jako první přišel spisovatel Eric Van Lustbader, který bourneovskou sérii převzal po smrti Roberta Ludluma. Post ze svého Facebooku zase vzápětí smazal, zřejmě na popud studia Universal.

Natáčení filmu mezitím pokračuje v Las Vegas, kde se na hlavní třídě s hotely a kasiny točí finální akční honička. Štáb akci točí celkem na čtyřicítku kamer (do toho jsou započítány i drobné kamery GoPro) a dole v galerii z ní můžete vidět několik fotek. Najdete tam také oficiální fotku z filmové tiskové konference zvaná ExoCon, která potvrzuje, že Tommy Lee Jones hraje šéfa CIA a odhaluje, že Riz Ahmed hraje šéfa jakési technologické společnosti. Oba pánové se mají zúčastnit veřejné debaty na téma svoboda vs. bezpečnost na internetu, což koreluje i s tematickým zaměřením celého filmu.

Dole v galerii najdete také novou oficiální fotku s Mattem Damonem (představitel Jasona Bournea) z magazínu EW. Tomu herec prozradil, že od roku 2004 se jeho „agent bez minulosti“ skrýval, ale teď opět začíná hledat odpovědi na otázky ze své minulosti. Bourne má stále v duši stín a zažívá vnitřní muka. Damon také ještě jednou zopakoval, že se děj odehrává v našem skutečném světě, kde došlo k finančnímu kolapsu a finanční krizi, kde jsou zásadními problémy kyberterorismus a rozpor mezi svobodou a bezpečností. Nově se také dozvídáme, že Alicia Vikander ve filmu hraje expertku na kybernetiku. Herečka přiznala, že klasické akční kousky přímo od ní čekat nemáme, ale rozhodně bude uprostřed veškerého dění.

Matt Damon se vrací jako Jason Bourne. Jako Nicky Parsons se vrací Julia Stiles, Vincet Cassel hraje hlavního záporáka. Dále hrají Alicia Vikander, Vinzenz Kiefer, Riz Ahmed a Tommy Lee Jones. Režíruje Paul Greengrass. Děj bude začínat v Řecku a končit v Las Vegas a bude se tematicky zabývat ekonomickou krizí a tenkou hranicí mezi bezpečností a špiclováním. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 4.8. 2016.

Zdroje: EW, Slashfilm, THR, The Reel Anderson I, II, III, The Wrap, Vital Vegas, More Fox 5, Fox 5 Vegas

Galerie: 7

Bourne 5: Kdy uvidíme první trailer | Fandíme filmu Bourne 5: Kdy uvidíme první trailer | Fandíme filmu Bourne 5: Kdy uvidíme první trailer | Fandíme filmu Bourne 5: Kdy uvidíme první trailer | Fandíme filmu Bourne 5: Kdy uvidíme první trailer | Fandíme filmu Bourne 5: Kdy uvidíme první trailer | Fandíme filmu Bourne 5: Kdy uvidíme první trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest