Filmový Flash si vybral režiséra

Filmový Flash si vybral režiséra | Fandíme filmu
Jaký bude hrdina nosit kostým?

Zatímco na televizních obrazovkách odstartovala druhá řada seriálového Flashe, ve Warneru se potichu rozjíždějí přípravy toho filmového. Momentálně finišují jednání s režisérem, kterým se po očekávaném podpisu smlouvy stane Seth Grahame-Smith. Což je maličko nečekaná volba. Pro dosavadní filmy si studio vybíralo zkušené tvůrce s výrazným rukopisem, zatímco Grahame-Smith zatím zrežíroval pouze dvě epizody seriálu The Hard Times of RJ Berger. Dosud se živil hlavně jako spisovatel a scenárista. Je autorem knižních předloh k filmů Abraham Lincoln: Lovec upírů a Pýcha, předsudek a zombie. Pro stříbrné plátno napsal Temné stíny, chystaného Beetlejuice 2 a chystaného Lego Batmana.

Námět k filmovému Flashovi napsali Phil Lord a Chris Miller, kteří zvažovali i režii. Nakonec si ale jako svůj další projekt vybrali spin-off Star Wars o Hanu Solovi. Grahame-Smith tak po nich převezme i scenáristické povinnosti.

O filmu zatím víme jenom to, že si hlavní roli zahraje Ezra Miller, který bude mít první cameo v Batman v Superman a následně se před Flashem objeví v Justice League I. Co se nejrůznějších klepů týče, proslýchá se, že by filmový Barry Allen měl mít úplně jiný kostým, než ten seriálový. Na televizní obrazovce nosí Flash kožený kostým, ve filmu by měl údajně nosit jakýsi exoskeleton, něco jako brnění. Má připomínat kostým z videohry Injustice: Gods Among Us (viz obrázek v galerii). Barry má být ve filmu velký fanda do technologií.

Česká premiéra filmu je naplánována na 22.3. 2018.

Zdroje: Den of Geek, THR

The Flash

16.03.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Drama
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest