Batman v Superman: Nejnovější spot, nejnovější klepy

Batman v Superman: Nejnovější spot, nejnovější klepy | Fandíme filmu
Warner Bros.
Kteří superhrdinové se ve filmu mihnou a jak? Co si Zack Snyder přichystal pro samotný závěr filmu? A co na to Robin?

Online se objevil nový TV Spot ke snímku Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti. Skladba záběrů je totožná jako v nedávném německém spotu, s tím rozdílem, že místo některých scén jsou ve videu mezititulky a místo německého dabingu tentokrát ruší japonský voiceover. Ale původní hlasy pod ním pořád slyšet jsou, takže konečně můžeme plně vstřebat, co hrdinové říkají. Spolu se spotem v playlistu najdete také video s novou hračkou Aquamana (Jason Momoa), který se vedle Supermana, Bamtmana a Wonder Woman ve filmu také krátce objeví.

To je z oficiálních novinek vše, následuje několik nepotvrzených zvěstí – tedy potenciální spoilery:

Když už je řeč o Aquamanovi, Server Latino-Review se dostal k zákulisním informacím, které vesměs potvrzují to, co už jsme dříve zaslechli. Aquamana do filmu uvede Lex Luthor (Jesse Eisenberg), který jej snad dokonce požene před soud. Victor Stone alias Cyborg (Ray Fisher) bude mít ve filmu cameo. Flash (Ezra Miller) se má objevit pouze jako barevná šmouha, ale v jiné scéně se má mihnout Barry Allen také v civilu a tam už si jej snad prohlédneme. Nikdo z Green Lanternů se filmu objevit nemá. Jak sami vidíte, Batman v Superman skutečně nabídne vedle souboje dvou slavných titánů také úsvit Justice League, superhrdinského týmu, který největší hvězdy nakladatelství DC sdružuje proti těm největším hrozbám, na které by jednotlivec nestačil. Podle serveru Heroic Hollywood bychom se s celou Ligou měli setkat už během závěrečných titulků BvS, jež údajně budou koncipované jako montáž podobná té, kterou Zack Snyder připravil pro úvod Watchmenů.

Poslední potenciální spoiler přišel opět z Latino-Review. Zajímalo by vás, kterého z mnoha Batmanových Robinů si filmový Joker vlastně podal? (V trailerech je vidět vystavený Robinův kostým, předpokládá se, že je Batmanův sidekick mrtvý, ubitý Jokerem, stejně jako v komiksech). Tady se údajně filmaři drží předloh věrně a mrtvý Robin je Jason Todd. Ten byl v komiksech už druhým Robinem v pořadí, tím prvním byl Dick Grayson. Ten by taktéž měl být ve filmu alespoň krátce zmíněn.

Rázný maskovaný mstitel z Gothamu nedokáže nechat metropolisského novodobého spasitele bez povšimnutí a nekontrolovatelnému superhrdinovi s božskými schopnostmi se postaví. Zatímco spolu ale Batman se Supermanem vedou válku a svět se snaží rozhodnout, jaké hrdiny vlastně potřebuje, objeví se nová hrozba, která vystaví lidstvo většímu nebezpečí, než cokoliv předtím. Batmana ztvárnil Ben Affleck, Supermana Henry Cavill. Dále hrají Gal Gadot, Jesse Eisenberg, Amy Adams, Diane Lane, Jeremy Irons, Laurence Fishburne, Jason Momoa, Ray Fisher, Tao Okamoto, Scoot McNairy, Callan Mulvey, Jena Malone nebo Holly Hunter. Režíruje Zack Snyder, podle scénáře Davida S. Goyera a Chrise Terria. Datum české premiéry je stanoveno na 24.3. 2016.

Zdroje: Latino-Review I, II, Heroic Hollywood

Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti

20.03.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest