Wonder Woman: Náhrada za Nicole Kidman se stále hledá

Wonder Woman: Náhrada za Nicole Kidman se stále hledá | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
K tomu nejnovější fotky z natáčení a slova chvály od Chrise Pinea.

Krátce před začátkem natáčení Wonder Woman studio jednalo s Nicole Kidman, kterou chtělo obsadit do role Hippolyty, hrdinčiny matky a vládkyně ostrova Amazonek. Už tehdy to vypadalo, že herečka kvůli nabitému harmonogramu nebude mít na natáčení čas a v oficiálně zveřejněné tiskové zprávě skutečně chyběla. Místo toho se seznamu herců objevila typově podobná Robin Wright, a tak jsme usuzovali, že roli místo Kidman dostala ona. Justil Kroll, redaktor renomovaného zpravodaje Variety, však teď upozorňuje, že Wright byla obsazena do nějaké úplně jiné (neznámé) role a představitelka Hippolity se stále hledá. Je možné, že studio nakonec hledání vzdá a nabídne roli Robin Wright, ale zatím castingové oddělení pátrá.

Natáčení Wonder Woman mezitím i nadále pokračuje. Fotografové štáb opět nachytali na venkovní lokaci, tentokrát v Bournských lesích v Anglii, což je mimochodem lokalita mezi filmaři opravdu hodně oblíbená. Když vyjmenujeme jen několik z největších jmen, točila se tu například zasněžená lesní scéna z Avengers: Age of Ultron, úvodní bitva z Gladiátora nebo lesní scény z Harryho Pottera a Prince dvojí krve. Wonder Woman zde točí nějakou válečnou sekvenci, jak se sami můžete přesvědčit dole v galerii. Tam najdete také logo filmu, které odhalil potisk na tričku.

Krátce o natáčení promluvil také Chris Pine, který ve filmu hraje válečného pilota Stevea Trevora. Podle jeho slov film bude „kur*a nářez“. Režisérka Patty Jenkins má silný cit pro příběh a Chrise hrozně baví, že hraje vedlejší roli ve filmu s hlavní ženskou hrdinkou. Filmů s muži v hlavních vzniká nespočet, takže je jedině načase, že pro jednou válí také žena.

Wonder Woman je jednou z nejmocnějších postav DC Universe, s trochou nadsázky ji můžeme označit za Supermana v sukních. Pochází ze skrytého ostrova Amazonek, odkud přichází jako vyslanec na Zemi, kde bojuje proti bezpráví. Ve filmech má být Wonder Woman poloviční bohyně, dcera boha Dia. V hlavních rolích hrají Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Ewen Bremner, Saïd Taghmaoui, Elena Anaya a Lucy Davis. Režíruje Patty Jenkis. Česká premiéra Wonder Woman je naplánována na 22.6. 2017.

Obrázek na titulce pochází ze snímku Stoker
Zdroje: ComicBook, Justin Kroll I, II, III, Jesabel Raay, bigkev78, errrrrich, Surrey Life

Wonder Woman

25.05.2017 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 8

Wonder Woman: Náhrada za Nicole Kidman se stále hledá | Fandíme filmu Wonder Woman: Náhrada za Nicole Kidman se stále hledá | Fandíme filmu Wonder Woman: Náhrada za Nicole Kidman se stále hledá | Fandíme filmu Wonder Woman: Náhrada za Nicole Kidman se stále hledá | Fandíme filmu Wonder Woman: Náhrada za Nicole Kidman se stále hledá | Fandíme filmu Wonder Woman: Náhrada za Nicole Kidman se stále hledá | Fandíme filmu Wonder Woman: Náhrada za Nicole Kidman se stále hledá | Fandíme filmu Wonder Woman: Náhrada za Nicole Kidman se stále hledá | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest