Wonder Woman: První oficiální fotka, kompletní obsazení

Wonder Woman: První oficiální fotka, kompletní obsazení | Fandíme filmu
Obsazení nakonec nebude tak nabité, jak se mohlo z předběžných vyjednávání zdát, ale i tak se máme na koho těšit.

Gal Gadot zveřejnila na svých sociálních sítích první oficiální fotku z chystané Wonder Woman a společně s fotkou byla uveřejněna také tisková zpráva, která v první řadě odhaluje obsazení filmu. Fotku si můžete prohlédnout dole v galerii a jak naznačuje pozadí, část děje se bude odehrávat v Londýně, kde štáb také momentálně natáčí. Vedle Británie se filmaři podívají také do Francie a Itálie.

Hlavní role se zhostí Gal Gadot, kterou jako Wonder Woman alias Dianu Themyscirskou uvidíme příští rok ve filmu Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti. V roli kapitána Stevea Trevora se objeví Chris Pine (Star Trek, Jack Ryan), ale podle nepotvrzených informací by mohl mít ve filmu dvojroli. Další úlohu dostala Robin Wright (House of Cards, Forrest Gump), která typově pasuje nevíc do role Hippolyty, Dianiny matky, královny Temysciry – ostrova mocných Amazonek.

Dále se ve filmu objeví Danny Huston (Souboj Titánů, X-Men: Origins: Wolverine), David Thewlis (sága Harry Potter, Teorie všeho), Ewen Bremner (Trainspotting, Černý jestřáb sestřelen), Saïd Taghmaoui (Lost, G.I. Joe), Elena Anaya (Kůže, kterou nosím, Van Helsing) a Lucy Davis (The Office, Shaun of the Dead). Co se jednotlivých postav týče, víme pouze to, že se ve filmu objeví bůh války Áres a jeho přisluhovačka Kirké. Z výše uvedených do obou rolí typově nejvíc sedí Saïd Taghmaoui a Elena Anaya. Studio podle nepotvrzených zpráv do některých rolí lanařilo známější herce, ale to dopadlo takhle.

Režíruje Patty Jenkins (Zrůda, seriál The Killing), mimo jiných produkují Charles Roven, Rebecca Roven, Zack Snyder a Deborah Snyder, tedy klasický tým, který se stará ve Warneru o komiksové snímky nakladatelství DC. Kameramanem se stal Matthew Jensen (Kronika, Hra o trůny), výtvarnou stránku dostala na starost Aline Bonetto (Amélie z Montmartru, Pan), stříhá Martin Walsh (Chicago, V jako Vendetta) a kostýmy navrhla Lindy Hemming (trilogie Temný rytíř, Tomb Raider).

Wonder Woman je jednou z nejmocnějších postav DC Universe, s trochou nadsázky ji můžeme označit za Supermana v sukních. Pochází ze skrytého ostrova Amazonek, odkud přichází jako vyslanec na Zemi, kde bojuje proti bezpráví. Ve filmech má být Wonder Woman poloviční bohyně, dcera boha Dia. Česká premiéra Wonder Woman je naplánována na 22.6. 2017.

Zdroj: Business Wire

Wonder Woman

25.05.2017 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest