Sebevražedný oddíl: Oficiální synopse

Sebevražedný oddíl: Oficiální synopse | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Film měl údajně více než úctyhodný rozpočet. A jaké vylomeniny vyráběl při natáčení Jared Leto a proč štve Toma Hardyho, že ve filmu nehraje?

Suicide Squad jde do kin příští rok v létě. Už jsme viděli trailer a spoustu fotek, ale oficiální synopse se překvapivě objevila až teď:

Být zlý je bezva. Tým těch nejnebezpečnějších superzločinců dostane ty nejsilnější zbraně, jaké má vláda k dispozici a je vyslaný na misi, během které má zneškodnit tajemnou a neporazitelnou bytost (Cara Delevingne). Americká agentka tajných služeb Amanda Waller (Viola Davis) rozhodla, že úkol může splnit jedině tajně poskládaná skupina různorodých a opovrženíhodných jedinců, kteří prakticky nemají co ztratit. Členové týmu však záhy zjistí, že nebyli vybraní proto, že mají šanci uspět, ale proto, že na ně snadno půjde svalit vina, až nevyhnutelně selžou. Rozhodnou se členové sebevražedného oddílu nasadit své životy a zkusí uspět navzdory všem předpokladům nebo všichni začnou jednat na vlastní pěst a na ostatní se vykašlou?  

Také to vypadalo, že v prosinci uvidíme nový trailer. Bohužel tomu tak není. Před schvalovací komisi nepředstoupila nová upoutávka, jak jsme se domnívali, ale ta, kterou již dobře známe, protože ji Warner vedle internetu chce zveřejnit také na jednom z domácích nosičů (a to bez schválení komisí nejde). Jako malou útěchu v galerii najdete alespoň známou fotku Enchantress (Cara Delevingne) ve vyšším rozlišení a jednu jokerovskou virální fotku, kterou sdílel přímo Jared Leto.

O tom kolují z natáčení docela divoké historky a potvrdil to i Ike Barinholtz, který ve filmu hraje vedlejší roli, o které zatím nesmí prozradit nic bližšího. V show Howarda Sterna Barinholtz uvedl, že se Leto po celou dobu natáčení stranil od ostatních herců a nikdy nevycházel z role. Několik týdnů před vlastním natáčením, když herci pouze společně v jedné místnosti zkoušeli scénář, najednou do místnosti přišel kolega, který ztvárnil jednoho z Jokerových pobočníků, a oznámil, že nese dárek pro Harley Quinn (postava, kterou hraje Margot Robbie). Potom předložil herečce zavřenou krabičku,ve které se ukrývala černá krysa. Jako by už to nebylo dost, asi dvacet minut na to Jokerův pobočník oznámí, že nese „oddílu dárek od pana J.“. A hodil na stůl mrtvé prase, ze kterého trčely kulky.

Krom toho Barinholtz také uvedl, že rozpočet filmu činil přes 250 milionů dolarů. Není však úplně zřejmé, jestli herec skutečně zná rozpočet Suicide Squad, nebo jde pouze o jeho odhad (předtím mluvil o tom, že je to „nejdražší produkce na jaké kdy pracoval“).

Na úplný závěr přidáváme ještě drobnou zmínku od Toma Hardyho, který si v nedávném rozhovoru postěžoval, že jej štve, že přišel o roli v Suicide Squad (postavu vojenského velitele jednotky si nakonec zahrál Joel Kinnaman). Natáčení snímku Revenant muselo být odloženo kvůli nedostatku sněhu a Hardy tak příští kšeft ztratil. Což mu vadí, protože práci pouští jen nerad a zrovna v tomhle případě přišel o docela tučný obnos. Na druhou stranu svoji frustraci dokázal promítnout do svého hereckého výkonu, což jeho postavě v Revenantovi jen prospělo. Inu, vše zlé je pro něco dobré.

Film píše a režíruje David Ayer, dále hrají Jared Leto, Margot Robbie, Jai Courtney, Will Smith nebo Joel Kinnaman. Datum české premiéry je stanoveno na 4.8. 2016.

Zdroje: CBM, Jared Leto, Howard Stern, Batman news, DC Comics, Variety

Sebevražedný oddíl

05.08.2016 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Krimi, Fantasy, Thriller
Info o filmu

Galerie: 2

Sebevražedný oddíl: Oficiální synopse | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl: Oficiální synopse | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest