Sebevražedný oddíl: Seznamte se s Jokerovým sporťákem

Sebevražedný oddíl: Seznamte se s Jokerovým sporťákem | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Vedle featurette o Jokerově autě pro vás máme také jednu o Batmobilu a tři fotky.

Jokerovo auto nebudilo při natáčení blížící se Jednotky sebevrahů (Suicide Squad) o moc menší pozornost než samotný jeho řidič. Vaydor, agresivně vyhlížející fialový sporťák, zkrátka nešlo jen tak přehlédnout, když se proháněl ulicemi nočního Toronta. Na internetu se objevilo i několik amatérských videí automobilové honičky, kterou jsme na okamžik mohli zahlédnout i v nedávném prvním traileru.

Dnes nepřinášíme žádnou novou stopáž z filmu, nýbrž featurette o novém „Jokermobilu“. Ten vyrábí společnost Vaydor Exotics, kterou založil ve své garáži Matt McEntegart, nadšenec do aut, který chtěl vytvořit cenově přijatelný sportovní vůz. Výsledek můžete vidět na fotkách či ve zmíněném videu. Když za ním tvůrci přišli, zda mohou Vaydor použít ve filmu, a oznámili mu, že to bude záporákovo auto, přišlo mu to perfektní. Nám to taky přijde perfektní. A McEntegart bude mít bezpochyby skvělou reklamu. Pokud jste fandové Jokera, a máte přebytečných 60 tisíc dolarů, Vaydor může být i váš…

Video s Jokerovým autem doplňuje ještě nová featurette o Batmanově autě. O tom, ve kterém se bude prohánět Ben Affleck v Suicide Squad a Batman v Superman se začne mluvit zhruba v čase 8:50. Dole v galerii na vás potom čekají tři obrázky ze Suicide Squad, které jsme už před časem viděli, ale teď byly zveřejněny ve vysokém rozlišení.

Suicide Squad je vládou kontrolovaný tým superpadouchů, kteří vykonávají nebezpečné nezákonné úkoly, výměnou za zkrácení trestu. Amanda Waller je drsná šéfka celého projektu, pod palcem bude mít padouchy, jako jsou Deadshot, Harley Quinn nebo Captain Boomerang. V její věznici sedí také Joker. Film píše a režíruje David Ayer (Železná srdce, Training Day), hrají Jared Leto, Margot Robbie, Jai Courtney, Cara Delevingne, Will Smith, Joel Kinnaman nebo Viola Davis. Česká premiéra je naplánována na 4.8. 2016.

Zdroje: Batman-News

Sebevražedný oddíl

05.08.2016 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Krimi, Fantasy, Thriller
Info o filmu

Galerie: 3

Sebevražedný oddíl: Seznamte se s Jokerovým sporťákem | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl: Seznamte se s Jokerovým sporťákem | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl: Seznamte se s Jokerovým sporťákem | Fandíme filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest