Ex Machina: První ohlasy, další trailer

Ex Machina: První ohlasy, další trailer | Fandíme filmu
Universal Pictures
Ex Machina je sice malý film, ale podle ohlasů se jedná o velmi zajímavou a pohlcující sci-fi. Fanoušci žánru, tohle si v dubnu nenechte ujít.

Snímek Ex Machina jsme vám už důkladně představili. S postupujícím časem navíc můžeme konstatovat, že se zjevně máme na co těšit. Pozitivní ohlasy se objevily už po lednové premiéře ve Velké Británii a po aktuálních projekcích na festivalu SXSW hype ještě zesílil. Vesměs je režijní debut Alexe Garlanda ( scenárista filmů 28 dní poté, Sunshine či Dredd) hodnocen jako sebejisté, strhující a originální komorní drama s triem dobře napsaných hlavních postav, které z filmu dělají napínavý psychologický thriller. Snímku nechybí humor, provokativní otázky spojené s umělou inteligencí (ovšem podle některých je snímek neprozkoumává příliš do hloubky) ani vizuální styl.

Ex Machina vstoupí do českých a slovenských kin 30. 4., ale už v neděli byl v rámci sci-fi festivalu Future Gate titul promítán v pražském kině BIO OKO. V Brně můžou diváci na film vyrazit 29. 3 do kina Art. Na závěr přidáváme nejnovější trailer:

Ex Machina: Další trailer

Zdroj: Slash Film, Future Gate

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest