Rambo: Chystají se seriál a kuvajtský remake

Rambo: Chystají se seriál a kuvajtský remake | Fandíme filmu
Pátý film se odkládá. A koho by Stallone rád viděl jako svého nástupce? AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Sylvester Stallone se rozhodl, že se na televizním seriálu nebude podílet ani kreativně, ani jako herec. Všem zúčastněným přeje jen to nejlepší. Nicméně podle serveru Deadline, který zprávu přinesl, televizní stanice Fox bez Sylvesterovy účasti pravděpodobně nebude mít o seriál vůbec zájem.

Původní článek, 6.12.: Sylvester Stallone i lidé ze studia Millenium, které na značku vlastní práva, dlouho mluvili o pátém Rambovi. A loni na podzim to vypadalo, že se začne každou chvíli začít natáčet. Z nějakého důvodu se ale produkce nikdy nerozběhla a teď je snímek s podtitulem Last Blood odložený na neurčito. Naopak byl ale po dvou letech oživen projekt televizního seriálu. Ten se v roce 2013 začal chystat, jen aby se za ním zase rychle zavřela voda.

Teď je seriál opět v přípravě . Produkují jej Sylvester Stallona a Avi Lerner (Rambo, Expendables), scénář píše Jeb Stuart (Smrtonosná past, Uprchlík). Zatím není zřejmé, zda se v seriálu objeví i sám Stallone, nicméně ta možnost není vyloučená. Seriál má vzdávat hold filmům a zkoumat složitý vztah mezi Johnem Rambem a jeho synem J.R.em. Ten se zatím v žádném z předchozích filmů neobjevil, avšak víme o něm, že je to bývalý mariňák. Stallone byl v nedávném rozhovoru tázán, komu by jako Rambo chtěl předat pochodeň. Ideálním nástupcem by podle Sylvestra byl Ryan Gosling, avšak samozřejmě šlo pouze o řečnický obrat, Gosling by s největší pravděpodobností štafetu po Rambovi nikdy přebírat nechtěl a už vůbec ne v televizním seriálu.

A malá perlička na závěr, chystá se také kuvajtský remake Ramba s názvem Second Blood (úplně první Rambo šel do kin pod názvem First Blood – První krev). Hrdinou filmu bude Yousef Rambu, bývalý člen speciálních kuvajtských sil. V minulosti byl Rambu zajat a krutě mučen Číňany. Teď má sám zachraňovat na jednom asijském ostrově zajaté politiky. Yousefa Rambu si má zahrát šestatřicetiletý kuvajtský kulturista Abdulhadi Al-Khayat. Na rozdíl od Ramba je Rambu také špion a manžel. Natáčet se má začít příští rok v únoru v Pákistánu a něco mi říká, že tenhle film nikdo z nás neuvidí ;-).

Zdroje: Deadline, Deadline II, Sylvester Stallone, Manly Movie, Abdulhadi Al-Khayat I, II

Rambo: New Blood

USA
Akční, Dobrodružný, Válečný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest