Sejmi prezidenta: Samuel L. Jackson a malý Rambo

Sejmi prezidenta: Samuel L. Jackson a malý Rambo | Fandíme filmu
Americkému prezidentovi jde uprostřed hor o krk. V šílené akční jízdě může Jackson spoléhat jen na sebe a malého Laponce s lukem. Od zítra v kinech.

Samuel L. Jackson je licencovaný badass a nemá problém se nebrat příliš vážně. Jednou jej tedy můžete vidět společně s hady v letadle, podruhé jako bondovského záporáka, co zvrací při pohledu na krev, a teď jako dalšího z řady prezidentů Spojených států, kteří jsou dost drsní na to, aby se dokázali sami postavit teroristům. Společnost bude Jacksonovi dělat mladý Onni Tommila, který za amerického prezidenta samozřejmě neváhá položit život. Naštěstí je to totální „Rambo“ s lukem a šípy, který se v lese vyzná, takže by na pokládání života vůbec nemuselo dojít. I když, po krku oběma pánům jde Ray Stevenson (Punisher: War Zone, Thor) a to je slušný řízek.

Dále hrají Jim Broadbent, Felicity Huffman nebo Victor Garber, film zrežíroval a napsal Fin Jalmari Helander,  který na sebe upozornil ujetým dobrodružným filmem Rare Exports, ve kterém Santa Claus rozhodně nebyl milý stařík s bříškem. Zahraniční recenze Sejmi prezidenta (Big Game) jsou docela slušné (průměr 6/10), v traileru snímek působí jako řádná ujetost a příznivci podobných legrácek by si mohli přijít na své. Do českých kin snímek dorazí zítra, do slovenských 25.6.. Na závěr přidáváme oficiální synopsi českého distributora:

Poté, co teroristé sestřelí letadlo Air Force One, prezident Spojených států (Samuel L. Jackson) zůstává napospas divočině. Je tu jediný člověk, který ho může zachránit – 13letý kluk jménem Oskari z domorodého kmene, který se chystá složit zkoušku dospělosti. Jeho úkol spočívá v přežití v nehostinné krajině Laponska. Chystá se vystopovat jelena, ale místo toho narazí na nejmocnějšího muže planety v dosti prekérní situaci. S teroristy v patách se musí nesourodé duo Oskariho a prezidenta USA spojit a uniknout svým lovcům. Je jen na prezidentovi a jeho novém pomocníkovi, aby přežili nejvypjatějších 24 hodin svého života. Hon na prezidenta právě začal...

Sejmi prezidenta: Trailer s českými titulky

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest