Pýcha, předsudek a zombie: Nový trailer a plakáty

Pýcha, předsudek a zombie: Nový trailer a plakáty | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Pod spodničku patří nůž, do obličeje zombie zase okovaná bota. A kdo by měnil radosti boje za manželskou nudu.

Další trailer na Pýchu, předsudek a zombie, další kombinace Jane Austenové, zombíků a MTV videoklipu. Chvíli se na nás valí romance, chvíli katastrofické drama, chvíli povrchní akční film zaměřený na efekt, ve stylu Resident Evil, a pak to celé zasypou zombie vnitřnosti a spousta digitálních triků, které novověkou Anglii dotvářejí. Ostatně, podívejte se sami. Přikládáme také nejnovější plakáty. Před časem se počítalo s českou i slovenskou premiérou, teď je slovenská premiéra z výhledu stažená úplně a česká je neurčitě zařazená někdy na příští rok.

Adaptace klasického románu Jane Austenové s odvážnou Elizabeth, srdečnou Jane, trochu nesnesitelnou paní Bennetovou, povýšeným panem Darcym a hordou obživlých mrtvol. Posláním paní Bennetové je provdat co nejdříve všech pět dcer, posláním pana Benneta je ochránit je před útoky krvelačných zombie, které sužují celou Anglii. Všechny dcery jsou zdatné v boji s nebezpečnými stvůrami, jejich každodenní trénink je však narušen příjezdem mladého a nezadaného pana Bingleyho a jeho přítele Darcyho. Elizabeth Bennetová ovšem neslyší svatební zvony, ale řinčení šavlí a lámání kostí.

Režíruje Burr Steers, podle předlohy Setha Grahama-Smithe. V hlavních rolích hrají: Lily James, Ellie Bamber, Millie Brady, Bella Heathcote, Suki Waterhouse, Sam Riley, Matt Smith, Jack Huston, Douglas Booth, Charles Dance a Lena Heady. Datum slovenské premiéry je stanoveno na 10.3. 2016.

Galerie: 5

Pýcha, předsudek a zombie: Nový trailer a plakáty | Fandíme filmu Pýcha, předsudek a zombie: Nový trailer a plakáty | Fandíme filmu Pýcha, předsudek a zombie: Nový trailer a plakáty | Fandíme filmu Pýcha, předsudek a zombie: Nový trailer a plakáty | Fandíme filmu Pýcha, předsudek a zombie: Nový trailer a plakáty | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest