Maggie: Trailer na zombie drama se Schwarzeneggerem

Maggie: Trailer na zombie drama se Schwarzeneggerem | Fandíme filmu
Arnold uroní slzu nad osudem své nemocné dcery, Abigail Breslin, kterou nebezpečná nákaza pomalu mění v krvelačné monstrum.

Fotky z nového Terminátora dostáváme jak na běžícím páse, neustále se spekuluje o příštím Conanovi, o pokračování Dvojčat či Expendables. Jeden očekávaný film Arnolda Schwarzeneggera je přitom už dávno hotový. Jmenuje se Maggie, a i když v něm vypukla zombie apokalypsa, překvapivě se jedná o vztahové drama.

I trailer napovídá, že zombie nákazu filmaři pojali jako v seriózním katastrofickém filmu - Probíhají lékařská vyšetření, nakažení jsou umístěni do karantény a na dodržování bezpečnostního protokolu dohlíží policie v plynových maskách. Jenže tatík v podání Schwarzeneggera se svojí nakažené dcery (Abigail Breslin - Zombieland, Malá Miss Sunshine) nedokáže vzdát. Trailer na nás pomaličku odvíjí depresivní obrázky, ve kterých se dokonce zdá, že Schwarzenegger hraje! Tak doufejme, že se premiéra tak dlouho odkládala jen kvůli tomu, že si distributoři neví rady s marketingem a ne proto, že je to celé strašně pomalé a nic moc se na plátně nestane.

Film zrežíroval debutant Henry Hobson, podle scénáře Johna Scotta 3, který se svým textem bodoval na Blacklistu, výročně vydávaném žebříčku nejlepších nerealizovaných scénářů. V roli matky uvidíme Joely Richardson (Plastická chirurgie s.r.o.). Podle IMDb se film začne postupně promítat během dubna a května, tak uvidíme, jestli bude přijetí natolik příznivé, aby se snímek podíval i do lokální distribuce.

Maggie: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest