Alien: Covenant: Název potvrzen + synopse a datum premiéry

Alien: Covenant: Název potvrzen + synopse a datum premiéry | Fandíme filmu
Ridleyho naznačování potvrdilo definitivně i studio. Kdy nakonec film uvidíme? A čeká nás výrazná změna obsazení?

Jen krátce na to, co Ridley Scott odhalil nový název pokračování Promethea, jej oficiálně potvrzuje i studio Fox, které zároveň zveřejnilo první logo filmu (prohlédnout si jej můžete na titulce dole v galerii). Snímek tedy skutečně ponese název: Alien: Covenant a světovou premiéru má naplánovanou na 6.10. 2017. Následuje oficiální synopse filmu:

Ridley Scott se snímkem Alien: Covenant vrací do světa, který vytvořil ve Vetřelci. Alien: Covenant je druhou kapitolou v prequelové trilogii, která začala v Prometheovi a pojí se přímo na Scottovo klíčové dílo žánru sci-fi z roku 1979. Na cestě ke vzdálené planetě na konci galaxie objeví posádka kolonizační lodi Covenant něco, o čem si myslí, že je nezmapovaný ráj. Ve skutečnosti jde však o temný, nebezpečný svět, jehož jediným obyvatelem je syntetický David (Michael Fassbender), přeživší zatracené expedice Prometheus.

Synopse potvrzuje několik věcí, které jsme věděli už v minulosti. Skutečně potkáme novou posádku (její členkou má být výrazná ženská postava, kterou by v ideálním případě měla ztvárnit Rebecca Ferguson), svět Inženýrů je v současnosti skutečně opuštěný a skutečně se vrací Michael Fassbender v roli Davida. Zvláštní je, že nikde není ani videu ani slechu po postavě Shaw (Noomi Rapace), která události Promethea také přežila a vždy se o ní mluvilo jako o pevné součásti nového příběhu. Samozřejmě je možné, že její účast ještě potvrzena bude, ale stejně tak není vyloučeno, že ve scénáři došlo ke změnám. Oficiální prohlášení také potvrzuje, že studio konečně počítá s celou prometheovskou trilogií, která by nakonec měla vést až k událostem Vetřelce z roku 79.

Zdroj: Collider

Vetřelec: Covenant

19.05.2017 | USA, Velká Británie, Kanada, Austrálie, Nový Zéland
Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller, Horor
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest