Daredevil 2: První teaser trailer

Daredevil 2: První teaser trailer | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Druhá sezona populárního seriálu nabídne řadu nových postav, včetně populárního Punishera a Elektry, která se před námi schovává na titulním obrázku.

V listopadu Netflix uvede nový seriál s komiksovou hrdinkou Jessicou Jones, nicméně internetová „televize“ pomaličku odhaluje už také druhou řadu Daredevila, které se máme dočkat příští rok na jaře, zhruba ve stejnou dobu, jako té první. V rámci newyorského Comic-Conu byl také vypuštěn kratičký teaser, s vůbec prvními záběry z druhé série. Video se z větší části ohlíží za sérií první, ale v posledních asi deseti sekundách se podívá také do budoucnosti, přičemž letmo zmíní i dvě nové klíčové postavy.

Jednou z nich je Punisher, klasický marvelovský antihrdina, který se podobně jako Daredevil (alias slepý právník Matt Murdock v podání Charlieho Coxe) snaží vyčistit ulice New Yorku, ale používá k tomu podstatně drsnější metody. Vlastně je to sériový vrah, který si jako oběti vybírá zločince. A těch se vyrojí opravdu hodně, potom co si šel Wilson Fisk na konci první série sednout do vězení, v Hell’s Kitchen vzniklo výrazné mocenské vakuum, do kterého se všichni ambiciózní kriminálníci snaží vecpat. Není vyloučeno, že se oba bojovníci se zločinem v závěru druhé řady seriálu spojí proti silnějšímu nepříteli, nicméně většinu času stráví jako silní názoroví oponenti. Postavu hraje Jon Bernthal (Železná srdce, Živí mrtví).

Druhým zásadním přírůstkem je Elektra. Tu letmo zmínila už první série jakožto Murdockovu vášnivou lásku z vysoké školy. Opět se jedná o významnou postavu z komisků, ve kterých se mladá žena po násilné smrti rodičů rozhodne studovat bojová umění a vykonat pomstu. Její vzrůstající moc ji však pohltí a stane se z ní vražedkyně. V seriálu postavu hraje Elodie Yung (G.I. Joe 2, Okrsek 13: Ultimátum), u které si producenti libují, že už z dřívějších projektů zná bojová umění a natáčení akčních scén.

V komiksech Elektru vycvičil Mattův mentor Stick (Scott Glenn), který se objevil v první řadě seriálu a vrací se i v té druhé. Objeví se v tu nejméně vhodnou dobu a má pro Murdocka novou misi, se kterou však jeho bývalý svěřenec nechce mít nic společného. Dále se vracejí také Deborah Ann Woll jako Karen Page, Elden Henson jako Foggy Nelson, Rosario Dawson jako Claire Temple a Peter McRobbie jako kněz Lantom. Nově seriál doplní ještě Stephen Rider, který si zahraje státního prokurátora Blakea Towera. V komiksech jde pouze o vedlejší postavu, v seriálu má mít roli poměrně výraznou.

Zajímavým způsobem by se mohl vrátit také Matt Gerald. Ten si v první sezoně zahrál Melvina Pottera, narušeného muže, který vyrobil Daredevilův červený kostým. V létě se na oficiálním Twitteru Daredevila zničehonic objevil obrázek ozubené čepele do kotoučové pily. A právě takové používal jako zbraně Potter v komiksech, když pod jménem Gladiator bojoval střídavě buď proti Daredevilovi nebo po jeho boku.

Seriál původně připravoval Drew Goddard, ale kvůli jiným pracovním povinnostem jeho vůdčí úlohu převzal Steven S. DeKnight. Teď kvůli dalším závazkům opouští seriál také on. Pozici showrunnerů tak přebírají Marco Ramirez (Sons of Anarchy, Fear the Walking Dead, Orange is the New Black) a Doug Petrie (Buffy, American Horror Story, Pushing Daisies), kteří s Goddardem a DeKnightem spolupracovali na první sérii. Natáčení začalo letos v červenci, takže se dole v galerii můžete podívat na několik fotek z placu, stejně jako na teaser poster a několik obrázků, které Jon Bernthal zveřejnil na svém Twitteru.

Zdroje: Deadline I, II, Marvel I, II, III, IV, JoeQuesada, Jonny Bernthal I, II, Collider, Just Jared I, II, IGN, Daredevil Twitter, Empire, ComicBook.com

Galerie: 9

Daredevil 2: První teaser trailer | Fandíme filmu Daredevil 2: První teaser trailer | Fandíme filmu Daredevil 2: První teaser trailer | Fandíme filmu Daredevil 2: První teaser trailer | Fandíme filmu Daredevil 2: První teaser trailer | Fandíme filmu Daredevil 2: První teaser trailer | Fandíme filmu Daredevil 2: První teaser trailer | Fandíme filmu Daredevil 2: První teaser trailer | Fandíme filmu Daredevil 2: První teaser trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest