Jessica Jones: Pětka oficiálních fotek

Jessica Jones: Pětka oficiálních fotek | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Jessica, Luke Cage, Hellcat či Purple Man na kolekci snímků z očekávaného marvelovského seriálu.

Už v listopadu Netflix vypustí další seriál od Marvelu. Po Daredevilovi se můžeme těšit na Jessicu Jones, bývalou superhrdinku, kterou zachraňování lidí tak zlomilo, že se teď schovává před světem jako soukromá detektivka, svoje nadlidské schopnosti příliš nepoužívá a nejspíš se taky utápí v chlastu. To naznačuje i aktuální sada oficiálních fotek – Na té páté totiž vidíme, že Luke Cage (další superhrdina, se kterým bude Jessica nějaký čas randit a o rok později dostane vlastní seriál) pracuje jako barman. Dvojice se tedy zřejmě seznámí nad skleničkou a o hrdinství svého protějšku se oba budou dozvídat potupně, což je pro seriál zajímavá vedlejší dějová linka.

Na úplně první fotce v řadě vidíme Jessicu Jones (Krysten Ritter) po boku vlivné Harper (Carrie Anne-Moss). Pak je tu Zebediah Killgrave (David Tennant), alias Purple Man (Fialový muž), hlavní záporák série, který v komiksech vystupuje jako špion či mafián s hypnotizérskými schopnostmi. Na třetí fotce jede zasmušilá Jessica metrem a na čtvrté ji vidíme ve společnosti její nejlepší kamarádky Trish Walker (Rachel Taylor), ze které se nejspíš později stane superhrdinka Hellcat. No a o Lukeovi Cageovi (Mike Colter) už řeč byla.

Jessica Jones zažila krátkou kariéru superhrdinky, která skončila tragicky. Teď se snaží dát svůj osobní i profesní život zpátky do pořádku. V části New Yorku známé jako Hell's Kitchen pracuje jako soukromá vyšetřovatelka, ať už s pomocí svých nadpřirozených schopností nebo bez nich. Jessica je horkokrevná, zatrpklá, nesnáší sebe samu, má posttraumatický syndrom jako z praku a bojuje s vlastními vnitřními démony. Přesto nikdy neodmítne pomoci lidem s nadpřirozenými schopnostmi. Zvlášť když jsou jí ochotní vypsat tučný šek.

Hlavní roli hraje Krysten Ritter, Mike Colter hraje jejího přítele a superhrdinu Lukea Cage, David Tennant hraje zločinného Zebediaha Kilgravea, alias Purple Mana, Rachel Taylor hraje Jessičinu kamarádku Patsy „Hellcat“ Walker, vlivnou Harper hraje Carrie-Anne Moss a Jessičina kolegu Malcolma ztvárnil Eka Darville. Jako Claire Temple se vrací Rosario Dawson, která si roli zahrála už v Daredevilovi. Show má na starost Melissa Rosenberg (Dexter, Twiglight).

Zdroj: Oficiální Facebook

Galerie: 5

Jessica Jones: Pětka oficiálních fotek | Fandíme filmu Jessica Jones: Pětka oficiálních fotek | Fandíme filmu Jessica Jones: Pětka oficiálních fotek | Fandíme filmu Jessica Jones: Pětka oficiálních fotek | Fandíme filmu Jessica Jones: Pětka oficiálních fotek | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest