Wolverine 3 jako příběh otce a syna

Wolverine 3 jako příběh otce a syna | Fandíme filmu
Hugh Jackman odmítá točit, dokud scénář nebude dokonalý. A kým by se nahradil, až s rolí definitivně sekne?

Hugh Jackman se pomalu ale jistě připravuje na třetí samostatný film s Wolverinem. Začíná cvičit a někdy během příštího roku by měl začít natáčet. Co je ale pro herce nejdůležitější, je opravdu dobrý scénář. Přeci jen, Jackman bude hrát svojí nejznámější roli naposledy a chce se s ní rozloučit se vší parádou. Hugh dokonce tvrdí, že dokud nebude scénář vynikající, tak se na něm bude pracovat (což ale ve filmovém průmyslu nezní moc realisticky, datum premiéry je dané, takže je třeba dodržovat nějaké termíny). Filmaři jsou prý asi na 90% spokojení s hrubým námětem a vlastní scénář jako takový má už zhruba 60 stran (průměrná délka scénáře přitom bývá někde mezi 100-120 stranami).

Jackman také opět potvrdil, že součástí projektu je i Patrick Stewart v roli starého Profesora X. Wolverinův vztah s Charlesem považuje Hugh za klíčový, přirovnává jej ke vztahu otce se synem. Slibuje také, že ve filmu uvidíme stránku Profesorovy osobnosti, kterou jsme ještě neviděli.

Film by se mohl alespoň částečně natáčet v Austrálii a premiéra je momentálně naplánována na 3.3. 2017, tak si Hugha pořádně užívejme, dokud roli stále ještě hraje. Kým a zda jej studio nahradí, to zatím nevíme, ale kdyby záleželo na Jackmanovi, vybral by místo sebe třeba Toma Hardyho:

Zdroje: Collider, MTV, Marvel DC Fancast

Logan: Wolverine

03.03.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Drama
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest