Nahradí Deadpool 2 Fantastickou čtyřku 2?

Nahradí Deadpool 2 Fantastickou čtyřku 2? | Fandíme filmu
Po neúspěchu Fantastické čtyřky už se špitá o budoucnosti. Co uvidíme v Deadpoolovi 2? Plus nová fotka.

Vzhledem k mizerným recenzím si Fantastická čtyřka nevede v pokladnách úplně nejhůř, ale současných 133 milionů je pořád zoufale málo. A o moc lepší už to nebude. Dle dostupných informací stál film nějakých 120 milionů a výdaje na propagaci mohou náklady přiblížit někam k 200 milionům. Podle hollywoodského analytika Bartona Crocketta na film po započtení všech očekávatelných příjmů (TV práva, DVD atd.) čeká ztráta zhruba ve výši 60 milionů dolarů. Není tedy divu, že se ve studiu Fox začalo debatovat o tom, co dál.

Co nakonec manažeři studia vymyslí, to zatím nevíme, ale jedna ze zákulisních zvěstí tvrdí, že studio zvažuje stažení druhé Fantastické čtyřky z plánu premiér a její nahrazení druhým Deadpoolem. S prvním filmem je prý zatím studio velice spokojené, Deadpool navíc stojí výrazně méně peněz a menší produkce by neměla mít problém datum premiéry stihnout. Ať už totiž půjde do kin jakýkoliv film, Fox má stále zarezervovaný termín 9.6. 2017.

Čeho bychom se mohli v druhém Deadpoolovi dočkat? Podle všeho Cablea! Server Birth.Movies.Death se dozvěděl od svých zdrojů, že by mutanta rádo představilo v příštím Deadpoolovi studio, Ryan Reynolds (představitel Deadpoola) nedávno v rozhovoru uvedl, že by se moc rád v nějakém filmu objevil po Cableově boku a režisér Tim Miller dokonce řekl, že jestli Cablea do příštího Deadpoola nezařadí, fanoušci filmaře poženou s holemi v rukou.

Cable je další extrémně násilný muntant, kterého taktéž vymyslel Rob Liefeld, autor Deadpoola. V komiksech je synem Madelyn Prior (klon Jean Grey) a Cyclopse, je to lítý válečník, který cestuje napříč časem. Má zářící oko, robotickou paži a hodně velké bouchačky. Hodně populární byla série Cable & Deadpool, ve které se oba dva borci poflakují po světě a navzájem se popichují. Cable je tak trochu bručoun, který je z Deadpoolových manýr otrávený, ale snaží se obrátit list. A Deadpool? Ten se prostě chová jako blbec, jako vždycky...

Zdroje: Birth.Movies.Death, Empire, Daily Superhero, ComicBook, 20th Century Fox, THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest