Jessica Jones: První teaser

Jessica Jones: První teaser | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
K tomu pár nejnovějších fotek. A kdy Netflix svůj druhý superhrdinský seriál ze světa Avengers vypustí?

Netflix vypustil první upoutávku na Jessicu Jones, svůj druhý seriál ze světa Avengers. Teaser neobsahuje žádné záběry z vlastního seriálu, akorát pomocí hudby a barev naznačuje atmosféru, ve které se seriál ponese. V závěru si pak můžete všimnout věže Avengers. I když se totiž v poslední době mluví o tom, že v Marvelu dochází k restrukturalizaci a filmová a televizní divize by se od sebe mohly ještě více vzdálit, jednotlivé seriály i celovečerní snímky pořád rozhodně jsou zasazené do stejného světa. Hlavním úkolem první upoutávky však bylo odhalit datum premiéry! Nový seriál Netflix vypustí 20.11. 2015! Všechny epizody budou opět zveřejněny naráz v jeden den.

Jessica Jones: První teaser

Jessica Jones zažila krátkou kariéru superhrdinky, která skončila tragicky. Teď se snaží dát svůj osobní i profesní život zpátky do pořádku. V části New Yorku známé jako Hell's Kitchen pracuje jako soukromá vyšetřovatelka, ať už s pomocí svých nadpřirozených schopností nebo bez nich. Jessica je horkokrevná, zatrpklá, nesnáší sebe samu, má posttraumatický syndrom jako z praku a bojuje s vlastními vnitřními démony. Přesto nikdy neodmítne pomoci lidem s nadpřirozenými schopnostmi. Zvlášť když jsou jí ochotní vypsat tučný šek.

Hlavní roli hraje Krysten Ritter, Mike Colter hraje jejího přítele a superhrdinu Lukea Cage, David Tennant hraje zločinného Zebediaha Kilgravea, alias Purple Mana, Rachel Taylor hraje Jessičinu kamarádku Patsy „Hellcat“ Walker, vlivnou Harper hraje Carrie-Anne Moss a Jessičina kolegu Malcolma ztvárnil Eka Darville. Jako Claire Temple se vrací Rosario Dawson, která si roli zahrála už v Daredevilovi. Show má na starost Melissa Rosenberg (Dexter, Twiglight).

Galerie: 4

Jessica Jones: První teaser | Fandíme filmu Jessica Jones: První teaser | Fandíme filmu Jessica Jones: První teaser | Fandíme filmu Jessica Jones: První teaser | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest