Wonder Woman za první světové války?

Wonder Woman za první světové války? | Fandíme filmu
Už se zase mluví o tom, že se Wonder Woman bude odehrávat v minulosti. Kde se bude točit a kdo k filmu udělá triky?

Zhruba před rokem se objevila nepotvrzená zákulisní informace, podle které se měl první samostatný film s Wonder Woman odehrávat v roce 1920, ten druhý na počátku druhé světové války a třetí v současnosti. Aktuální nepotvrzená zvěst tohle všechno kombinuje. Server Heroic Hollywood zaslechl, ze by se první polovina filmu měla odehrávat během první světové války, druhá potom v současnosti.

Wonder Woman (Gal Gadot) má být ve filmovém světě přinejmenším 200, bylo by tedy škoda jejího věku nevyužít a nesetkat se s ní v nějakém dřívějším historickém období, protože v současnosti vídáme hrdiny skoro pořád. Začátek dvacátého století by nabídl úplně jiný vizuál i úplně jinou společenskou situaci, se kterou by se hrdinka musela potýkat. Zařazení alespoň části příběhu do současnosti je pak docela rozumné z toho důvodu, že diváci už postavu budou znát z Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti (březen 2016) a budou jistě zvědaví, co se s postavou dělo dál. Co vy na to, jak by se vám Wonder Woman líbila v historických kulisách?

Natáčení začne už teď v listopadu, a to v londýnských ateliérech. Vedle toho by se ale mělo točit také v italské Basilicatě, která je charakteristická tím, že je vystavěná na skalnatém kopci, který ulice s kamennými domky terasovitě obepínají. Vizuálně je město k natáčení jako stvořené.

S blížícím se natáčením je třeba rychle vybrat herce a štáb. Do role Stevea Trevora (nápadník Wonder Woman) byl nedávno vybrán Chris Pine, režírovat bude Patty Jenkins (Zrůda). Teď se dozvídáme, že o vizuální efekty se postará Bill Westenhofer, který má dva Oscary, za Pí a jeho život a Zlatý kompas. Pracoval také na Mužích v černém II nebo očekávaném Warcraftu. Kdo naopak navzdory dřívějším zprávám pracovat nebude, je kameraman Hoyte Van Hoytema (Spectre, Interstellar). Sám to potvrdil v aktuálním rozhovoru.

Víc zatím o Wonder Woman nevíme, do kin se dostane 22.6. 2017.

Zdroje: Heroic Hollywood, Variety, The Playlist, Yahoo

Wonder Woman

25.05.2017 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest