James Wan zfilmuje sólovku Aquamana

James Wan zfilmuje sólovku Aquamana | Fandíme filmu
Od hororů přes akci, až ke komiksu a sci-fi. James Wan má na pár let vystaráno. Po V zajetí démonů 2 přijde na řadu Aquaman a pak Robotech.

Zřejmě není pochyb o tom, že se James Wan etabloval do vyšší hollywoodské ligy. Všichni víme, že začínal v hororovém žánru s malými rozpočty, potom ale přišlo úspěšné V zajetí démonů, následovalo Rychle a zběsile 7, které urvalo (a stále rve) v kinech vysloveně neskutečný prachy a panu režisérovi studia podsouvají čím dál tím zajímavější projekty.

Wanovo jméno bylo před nedávnem spojováno s filmovou komiksovkou Aquaman a teď se definitivně potvrzuje, že se do ní skutečně pustí. Jakmile sfoukne V zajetí démonů 2, které se začne natáčet na podzim a dorazí do kin příští rok, přijde na řadu Aquaman s uhrančivým pohledem Jasona Momoy. Ze spolupráce všech zúčastněných si producent Charles Roven (trilogie Temný rytíř, Muž z oceli, Batman v Superman) slibuje opravdu veliké věci.  

A až král sedmi moří bude hotový (premiéra je ohlášena na 26.7. 2018), začne Wan připravovat hranou adaptaci japonského animáku Robotech pod střechou studia Sony. Velkolepá sci-fi, kde lidstvo svádí boj o osud světa proti mimozemšťanům, by v jeho podání také nemusela dopadnout zrovna zle. Takže na co se těšíte víc? Na Aquamana nebo na Robotech? 

Zdroje: THR, Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest