Star Wars VIII: Benicio Del Toro je blízko roli záporáka

Star Wars VIII: Benicio Del Toro je blízko roli záporáka | Fandíme filmu
Vyjednávání probíhají, ale dle herce jsou na dobré cestě. Kdo další byl vedle Del Tora v hledáčku castingového oddělení?

Teprve letos na Vánoce uvidíme Star Wars: Episodu VII, ale už teď se mluví o té další. Minulý měsíc se začalo proslýchat, že by si hlavní zápornou roli mohl zahrát Benicio Del Toro (Traffic, Strach a hnus v Las Vegas). Teď herec sám v rozhovoru potvrdil, že jednání skutečně probíhají a podle jeho slov vše nasvědčuje tomu, že si ve filmu zahraje. Z toho je nadšený, protože je velkým fanouškem Hvězdných válek. Původní film viděl v kině jako desetiletý kluk.

Epizoda VIII přitom není Del Torův první výlet do říše sci-fi. Ucházel se o roli záporáka ve Star Trek: Do temnoty, zahrál si výstředního Collectora v marvelovce Strážci galaxie. Jedním z dalších herců, kterého Lucasfilm do role v Hvězdných válkách zvažoval, je údajně Joaquin Phoenix, který byl dlouhou dobu předním kandidátem na marvelovského Doctora Strange, ale nakonec jednání opustil, zřejmě jej odradil rozsah závazku, který studio obvykle od svých herců požaduje. Můžeme tedy spekulovat o tom, že s padouchem Epizody VIII se možná nepočítá nijak dlouhodobě.

Star Wars VIII píše a zrežíruje Rian Johnson (Looper, Brick). Natáčení má začít zkraje příštího roku, aby se pohodlně stihla premiéra, stanovená v českých kinech na 25.5. 2017.

Zdroje: ET Online, The Wrap

Star Wars: Poslední z Jediů

15.12.2017 | USA, Velká Británie, Mexiko, Irsko
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest