The Hateful Eight: Teaser trailer je online

The Hateful Eight: Teaser trailer je online | Fandíme filmu
Tarantino chtěl mít první upoutávku na svůj nový film jen v kinech, ale internet řekl "NE". AKTUALIZOVÁNO - Teaser dorazil v pořádné kvalitě.

AKTUALIZACE: Na internetu se znovu objevil půl roku starý teaser trailer na Hateful Eight. Některé weby se tváří, jako by se jednalo o něco dosud neviděného, ve skutečnosti však pouze znovu uniklo video, které se loni v létě mělo exkluzivně promítat ve vybraných kinech. Tentokrát však uniklo v pořádné kvalitě, tak na něj upozorňujeme alespoň formou téhle aktualizace. Video najdete na konci článku, řada informací v následujícím textu však již není platná, takže pokud se s Tarantinovou novinkou chcete blíže seznámit, raději si otevřete článek z letošního ledna.

Původní článek, vydaný 22.8. 2014: Když jsme se před pár dny dozvěděli, že chce Quentin Tarantino první teaser trailer na The Hateful Eight zveřejnit pouze v kinech, bylo okamžitě jasné, že si upoutávka najde cestičku i na internet. Dokud je online, neváhejte a přehrávejte. Kdyby jste se k článku dostali, až už bude video nenávratně pryč, přidáváme popis. Film se ještě ani nezačal točit, a tak se nepřekvapivě jedná o animovanou sekvenci, která s pomocí písničky Gimme Danger od Iggyho Popa navozuje drsnou a mrazivou atmosféru, která nás během násilného setkání osmi rozdílných hrdinů čeká. Podle upoutávky je osm protagonistů následujících: 1) Major Marquis Warren, lovec odměn 2) John Ruth, popravčí 3) Daisy Domergue, vězenkyně 4) Chris Mannix, šerif 5) Bob, Mexičan 6) Oswaldo Mobray, prcek 7) Joe Gage, kovboj 8) Generál Sandy Smithers, stoupenec Konfederace.

Podle starší zprávy byli do šesti z osmi rolí obsazeni Bruce Dern, Kurt Russell, Michael Madsen, James Remar, Walton Goggins a Samuel L. Jackson, což je obsazení, které se částečně liší od toho, v jakém Tarantino představil scénář ve veřejném čtení. O dvě ženské role se při čtení podělily Amber Tamblyn a Zoë Bell, s tím že Tamblyn hrála Daisy. Ve filmové podobě příběhu by však měla blíže nespecifikovanou ženskou roli ztvárnit Jennifer Lawrence. Není známo, zda jde o roli Tamblyn, roli Bell nebo nějakou úplně jinou (scénář se nadále vyvíjí), nicméně Tarantino o Lawrence údajně hodně stojí, a pokud jí to ostatní závazky dovolí, měla by si ve filmu zahrát.

The Hateful Eight: Teaser Trailer

Příběh se odehrává několik let po americké občanské válce, během sněhové bouře, na pouhých dvou lokacích. V dostavníku a v malé galanterii, kam se postavy ukryjí před bouří. Na malém prostoru postupně vzrůstá napětí, které vyústí až v otevřené násilí. 

Zdroje: Collider

Osm hrozných

07.12.2015 | USA
Krimi, Drama, Thriller, Mysteriózní, Western
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest