Nový Spider-Man: Hledání představitele stále běží

Nový Spider-Man: Hledání představitele stále běží | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Hledání nového představitele Spider-Mana se protahuje, nicméně okruh kandidátů je pořád menší a menší.

Marvel se Sony pořád ještě jednají o tom, kdo bude novým představitelem Spider-Mana. Proto jsou zprávy ze zákulisí tak konfliktní. Před dvěma týdny se proslýchalo, že v následujících pěti dnech studia nového herce definitivně vyberou. Čas uplynul, jedná se pořád dál a server Deadline teď tvrdí, že definitivní rozhodnutí by „mohlo“ přijít tenhle týden.

Jeff Sneider z hollywoodského zpravodaje The Wrap zaslechl, že ve hře jsou pořád ještě Tom Holland, Charlie Plummer a Matthew Lintz, přičemž Sony údajně stojí za Hollandem, Marvel za Plummerem. Vzájemné soupeření je to, co definitivní rozhodnutí neustále oddaluje. Podle serveru Birth Movies Death (ex Badass Digest) mezi studii žádné rozepře nejsou, k průtahům má podle zdrojů serveru docházet proto, že si všichni zúčastnění na rozhodnutí dávají extrémně záležet. Zbývajícími kandidáty pak podle BMD mají být Tom Holland a Charlie Rowe.

Oba dva zdroje se tedy zjevně shodují na tom, že dlouho favorizovaný Asa Butterfield roli nezíská. Spekuluje se o tom, že příčinou by mohla být Butterfieldova komunikace s fanoušky na Redditu, při které sice neřekl nic konkrétního, ale možná přeci jen byl o chloupek sdílnější, než by si studia přála. Sneider ještě dodatečně dodal, že se stále domnívá, že roli dostane někdo starší osmnácti let, aby se natáčení nekomplikovalo (nezletilí herci smějí natáčet jen omezený počet hodin denně). Z uvedených pánů jsou starší osmnácti let Tom Holland (vedle Butterfield dlouhou dobu největší favorit) a Charlie Rowe.

Pokud skutečně studia ruku v ruce dbají na to, aby vybrala co nejlepšího herce, pak je to samozřejmě výtečná zpráva. Natáčení Captain America: Civil War, první filmu, ve kterém se nový Spider-Man objeví, je v plném proudu, takže k rozhodnutí už opravdu musí dojít co nejrychleji. Uvidíme, jestli po dlouhém informačním lovu nakonec pavoukova představitele odhalí hollywoodští novináři nebo je Marvel předběhne a vydá včas oficiální oznámení.

V galerii si jednotlivé pány můžete prohlédnout v pořadí: Rowe, Lintz, Plummer, Holland

Zdroje: Meet The Movie Press, Birth Movies Death, Deadline, ComicBook.com Obrázky: IMDb I, II, III, IV

Galerie: 4

Nový Spider-Man: Hledání představitele stále běží | Fandíme filmu Nový Spider-Man: Hledání představitele stále běží | Fandíme filmu Nový Spider-Man: Hledání představitele stále běží | Fandíme filmu Nový Spider-Man: Hledání představitele stále běží | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest