Spider-Man: New Avenger - je tohle podtitul filmu?

Spider-Man: New Avenger - je tohle podtitul filmu? | Fandíme filmu
Mezi kandidáty na hlavní roli se objevil údajný favorit a máme pro vás video o natáčení falešné potitulkové scény k Avengers: Age of Ultron.

Nový Spider-Man budí enormní rozruch, a tak se kolem něj logicky rojí spousta více či méně uvěřitelných zvěstí, které se budou rojit dál, dokud Marvel neoznámí něco oficiálního. Podle poslední klepů by pracovní název nového samostatného filmu se Spider-Manem měl znít Spider-Man: The New Avenger. I kdyby byla informace přesná, pracovní název filmu ještě nemusí být nutně použitý při uvedení v kinech a do několik let vzdálené premiéry se může leccos změnit. Název by odpovídal stylu, jakým Marvel pojmenovává většinu svých filmů - titul, dvojtečka a podtitul. Takovým označením by navíc studia dala divákům jednoznačně najevo, že nové pavoučí dobrodružství patří do stejného světa, jako Iron Man, Thor a spol.. Na druhou stranu, chtěli by členové Avengers nevycválaného spratka Spider-Mana oficiálně mezi sebe hned po jeho kratičké návštěvě v Captain America: Civil War? Dříve se hovořilo o tom, že by se film mohl jmenovat Spectacular Spider-Man.

Co se možných kandidátů na roli týče, už nějakou dobu víme, že nový Peter Parker bude středoškolák a jeho představitel by mu měl věkově alespoň přibližně odpovídat. Podle dosavadních zpráv Marvel údajně projevil zájem o Mateuse Warda, Nolana Goulda, Asu Butterfielda, Timothéeho Chalameta, Nata Wolffa, Toma Hollanda a Liama Jamse. Nat Wolff (Papírová města) byl nedáno na Spider-Mana tázán v rozhovoru, ve kterém tvrdil, že hrát takovou roli by chtěl každý, ale on sám údajně o probíhajícím castingu vůbec nic neví. Mezi herce pozvané na očekávaný casting by se zřejmě chtěl probojovat také Billy Unger (19 let, hraje v Disneyho seriálu Lab Rats), který z ničeho nic začal na svém Twitteru psát o tom, jak báječné by bylo si roli zahrát a přeposílá příspěvky všech, kteří by jej v roli chtěli vidět. Nicméně podle serveru Latino-Review Marvel zdaleka nejvíc stojí o Asu Butterfielda, asi nejznámějšího ze všech uvedených herců, který už navíc má s natáčením velkofilmů řadu zkušeností. Přáli byste si v roli vidět právě jeho?

Nový Spider-Man se poprvé představí v Captain America: Civil War, jeho příští samostatný film má premiéru naplánovanou na 28.7. 2017. V přiloženém videu se můžete podívat, jak vznikala falešná potitulková scéna k Avengers: Age of Ultron:

Avengers: Age of Ultron

Zdroje: Latino-Review, Billy Unger, El Mayimbe, MTV

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest