Piráti z Karibiku 5: První oficiální fotka z filmu

Piráti z Karibiku 5: První oficiální fotka z filmu | Fandíme filmu
Disney
Zobrazit dalších 6 obrázků
Johnny Depp je konečně zpátky v Austrálii a natáčení může pokračovat.

Zhruba měsíc a půl poté, co si Johnny Depp poranil ruku a natáčení Pirátů z Karibiku 5 bylo pozastaveno, se kamery konečně opět roztočily. Producent Jerry Bruckheimer okamžitě na svém twitteru zveřejnil první oficiální fotku z filmu, zřejmě aby utišil šeptandu, podle které Depp promeškal během víkendu a pondělí několik letů, než se jej definitivně podařilo do Austrálie dostat. Bližší podrobnosti o pozastaveném natáčení najdete ve starším článku, včetně souhrnu bulvárních klepů o Deppově údajných manýrách, které měly celou situaci způsobit a nadále komplikovat.

Ale zpátky k faktům - na fotce vidíme poměrně standardní obrázek kapitána Jacka Sparrowa (Depp) v úzkých, Bruckheimer k němu dokonce připojil žertovný komentář, že už herce rozhodně nikam nepustí. Dále si můžete v galerii prohlédnout nejnovější fotky z placu a z rugbyového zápasu, kam si herci společně s filmaři zašli v mezičase, aby si ukrátili dlouhou chvíli. I když aby to nevyznělo, že se vůbec nepracovalo, režisér Joachim Rønning se na svém Instagramu také pochlubil, že si byl prohlédnout lokace na Velkém bariérovém útesu - můžeme se tedy těšit na nádherné mořské scenerie. 

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales natáčejí režiséři Joachim Rønning a Espen Sandberg (Kon-Tiki), scénář napsal Jeff Nathanson (Terminál, Indiana Jones a Království křišťálové lebky). V hlavní roli kapitána Jacka Sparrowa se vrací Johnny Depp a své role si zopakují také Geoffrey Rush (kapitán Barbossa), Kevin R. McNally (Gibbs), Stephen Graham (Scrum) a Martin Klebba (Marty). Nově obsazení rozšiřují Javier Bardem (Tahle země není pro starý, Skyfall) jako hlavní padouch, Brenton Thwaites (Dárce) jako mladý voják, Kaya Scodelario (Labyrint: Útěk) v roli jeho milé a Golshifteh Farahani (Exodus, Kuře na švestkách), jež si zahraje jakousi čarodějku. Film má premiéru 7.7. 2017, následuje oficiální synopse.

Štěstěna nestojí na jeho straně, když je kapitán Jack Sparrow uvržen do zbrusu nového dobrodružství. Nepříznivý vítr se mu do plachet opře plnou silou, když duchové pirátů, pod vedením jeho staré nemesis, kapitána Salazara (Bardem), uprchnou z Ďáblova trojúhelníku, rozhodnutí zabít piráty všech moří...včetně Sparrowa. Jack může přežít jedině tehdy, pokud se mu podaří nalézt legendární Poseidonův trojzubec, mocný artefakt, který svému držiteli dává absolutní kontrolu nad oceány.

Zdroje: Jerry Bruckheimer, Joachim Rønning, Joachim Rønning II, Gold Coast Bulletin, II, III, IV

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta

26.05.2017 | USA
Akční, Komedie, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 7

Piráti z Karibiku 5: První oficiální fotka z filmu | Fandíme filmu Piráti z Karibiku 5: První oficiální fotka z filmu | Fandíme filmu Piráti z Karibiku 5: První oficiální fotka z filmu | Fandíme filmu Piráti z Karibiku 5: První oficiální fotka z filmu | Fandíme filmu Piráti z Karibiku 5: První oficiální fotka z filmu | Fandíme filmu Piráti z Karibiku 5: První oficiální fotka z filmu | Fandíme filmu Piráti z Karibiku 5: První oficiální fotka z filmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest