Piráti z Karibiku 5: Natáčení nabírá další zpoždění

Piráti z Karibiku 5: Natáčení nabírá další zpoždění | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Kde vězí Johnny Depp? Bude se kvůli němu přeobsazovat? A máme další důkazy o možném návratu Orlanda Blooma? Přikládáme poslední fotky z natáčení.

V první polovině března se během volného víkendu uprostřed natáčení Pirátů z Karibiku 5 zranil Johnny Depp, představitel hlavní role. Herec odletěl s poraněnou rukou na operaci do Spojených států a podle starších zpráv neměl incident natáčení nijak zásadně ovlivnit, kamery se měly roztočit ještě před koncem března. Teď se zdá, že si Deppova rekonvalescence vyžádá přinejmenším další dva týdny. Depp se podle oficiálních informací zotavuje z procedury, při které mu byl do prstu voperován kovový hřeb. Dle zákulisních klepů se Depp zranil, když v opilosti prorazil holou rukou skleněné dveře a momentálně na nátlak filmových producentů prodělává domácí protialkoholní léčbu. Zástupci produkce však drby o protialkoholním léčení zcela popírají.

Dle dalších nepotvrzených informací kostyméři a kulisáci pracovali přesčas, aby bylo možné co nejdříve natáčet scény, ve kterých Depp nefiguruje. Ty už jsou však údajně všechny natočené, a tak štáb musí pozvolna propouštět personál. Film bude za každých okolností dokončen s Johnnym Deppem a dle nejčernějších scénářů je produkce údajně připravena přeobsadit jakoukoliv vedlejší roli, pokud by některý z herců kvůli dalším závazkům nemohl čekat na Johnnyho návrat do Austrálie, kde se celý film natáčí.

Zdá se tak, že momentálně v Austrálii pokračuje pouze montáž v Doug Jennings Parku v Gold Coast, kde řemeslníci připravují další maketu historické lodě. Proudy zde u pobřeží utváří písečnou kosu, kolem které filmaři mohou plynule otáčet kamerou a natáčet tak během celého dne. Na místě se točila například už Plavba Jitřního poutníka (Letopisi Narie 3) nebo horor Triangle a filmaři jej v Austrálii obecně používají raději, než umělé vodní nádrže v ateliérech. Za dobrého počasí by se na místě mělo začít točit v červnu a celkově by podle původního plánu měli být filmaři hotoví v červenci. Jestli se termín i po prodlevách podaří dodržet, je zatím ve hvězdách.

Následují potenciální spoilery!

A několik zajímavých zvěstí na závěr. Australský server Gold Coast Bulletin, který o Pirátech z Karibiku 5 přináší zdaleka nejvíce informací, tvrdí, že mladý voják, kterého hraje Brenton Thwaites, je synem Willa Turnera, postavy, kterou hrál v původní trilogii Orlando Bloom. Sám Bloom sice před časem tvrdil, že se film jeho synem bude zaobírat, nicméně dává něco takového vůbec smysl? Thwaitesovi je 25 let a desetiletého kluka bude ve filmu hrát jen těžko.

Poskočila tedycelá série o dvacet let kupředu? Stárne Willův syn neuvěřitelně rychle? To také nevíme, nicméně existuje možnost, že by se mladík mohl potkat se svým otcem. Jak si možná pamatujete z Pirátů z Karibiku: Na konci světa, Will Turner se z mořského dna může vynořit jednou za deset let a v roce 2017, kdy budou mít pátí Piráti z Karibiku premiéru, uplyne ve skutečném světě právě deset let od premiéry snímku Na konci světa. Režisér Joachim Ronning dokonce na svém Instagramu zveřejnil fotku, u které se někteří domnívají, že by na ní mohla být vidět paluba Willovy magické lodi, Bludného Holanďana (Je to ta první v galerii).

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales natáčejí režiséři Joachim Rønning a Espen Sandberg (Kon-Tiki), scénář napsal Jeff Nathanson (Terminál, Indiana Jones a Království křišťálové lebky). V hlavní roli kapitána Jacka Sparrowa se vrací Johnny Depp a své role si zopakují také Geoffrey Rush (kapitán Barbossa), Kevin R. McNally (Gibbs), Stephen Graham (Scrum) a Martin Klebba (Marty). Nově obsazení rozšiřují Javier Bardem (Tahle země není pro starý, Skyfall) jako hlavní padouch, Brenton Thwaites (Dárce) jako mladý voják, Kaya Scodelario (Labyrint: Útěk) v roli jeho milé a Golshifteh Farahani (Exodus, Kuře na švestkách), jež si zahraje jakousi čarodějku. Film má premiéru 7.7. 2017, následuje oficiální synopse.

Štěstěna nestojí na jeho straně, když je kapitán Jack Sparrow uvržen do zbrusu nového dobrodružství. Nepříznivý vítr se mu do plachet opře plnou silou, když duchové pirátů, pod vedením jeho staré nemesis, kapitána Salazara (Bardem), uprchnou z Ďáblova trojúhelníku, rozhodnutí zabít piráty všech moří...včetně Sparrowa. Jack může přežít jedině tehdy, pokud se mu podaří nalézt legendární Poseidonův trojzubec, mocný artefakt, který svému držiteli dává absolutní kontrolu nad oceány.

Zdroje: Gold Coast Bulettin I, II, III, IV, THR, Joachim Ronning

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta

26.05.2017 | USA
Akční, Komedie, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 8

Piráti z Karibiku 5: Natáčení nabírá další zpoždění | Fandíme filmu Piráti z Karibiku 5: Natáčení nabírá další zpoždění | Fandíme filmu Piráti z Karibiku 5: Natáčení nabírá další zpoždění | Fandíme filmu Piráti z Karibiku 5: Natáčení nabírá další zpoždění | Fandíme filmu Piráti z Karibiku 5: Natáčení nabírá další zpoždění | Fandíme filmu Piráti z Karibiku 5: Natáčení nabírá další zpoždění | Fandíme filmu Piráti z Karibiku 5: Natáčení nabírá další zpoždění | Fandíme filmu Piráti z Karibiku 5: Natáčení nabírá další zpoždění | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest