Piráti z Karibiku 5: Johnny Depp se zranil při natáčení

Piráti z Karibiku 5: Johnny Depp se zranil při natáčení | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Produkci to ale ovlivní minimálně.

Hlavní hvězda Pirátů z Karibiku se během natáčení páté části série s podtitulem Dead Men Tell No Tales zranila. Tedy přesněji řečeno, Johnny Depp si blíže nespecifikovaným způsobem poranil ruku ve svém osobním volnu, nikoliv přímo na scéně. Depp okamžitě odletěl zpátky do Spojených států, kde podstoupí operaci. Natáčení by však hercova nehoda neměla nijak zásadně ovlivnit, podle zdrojů australského serveru Gold Coast Bulletin by se měl Depp na jižní polokouli vrátit zhruba za dva týdny. Natáčení má skončit letos v létě, s premiérou se stále počítá na 7.7. 2017. Do galerie přidáváme několik nových fotek ze zákulisí, které zveřejnil producent Jerry Bruckheimer.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales natáčejí režiséři Joachim Rønning a Espen Sandberg (Kon-Tiki), scénář napsal Jeff Nathanson (Terminál, Indiana Jones a Království křišťálové lebky). V hlavní roli kapitána Jacka Sparrowa se vrací Johnny Depp a své role si zopakují také Geoffrey Rush (kapitán Barbossa), Kevin R. McNally (Gibbs), Stephen Graham (Scrum) a Martin Klebba (Marty). Nově obsazení rozšiřují Javier Bardem (Tahle země není pro starý, Skyfall) jako hlavní padouch, Brenton Thwaites (Dárce) jako mladý voják, Kaya Scodelario (Labyrint: Útěk) v roli jeho milé a Golshifteh Farahani (Exodus, Kuře na švestkách), jež si zahraje jakousi čarodějku. Film má premiéru 7.7. 2017, následuje oficiální synopse.

Štěstěna nestojí na jeho straně, když je kapitán Jack Sparrow uvržen do zbrusu nového dobrodružství. Nepříznivý vítr se mu do plachet opře plnou silou, když duchové pirátů, pod vedením jeho staré nemesis, kapitána Salazara (Bardem), uprchnou z Ďáblova trojúhelníku, rozhodnutí zabít piráty všech moří...včetně Sparrowa. Jack může přežít jedině tehdy, pokud se mu podaří nalézt legendární Poseidonův trojzubec, mocný artefakt, který svému držiteli dává absolutní kontrolu nad oceány.

Zdroje: The Wrap, Gold Coast Bulletin, Jerry Bruckheimer

Galerie: 3

Piráti z Karibiku 5: Johnny Depp se zranil při natáčení | Fandíme filmu Piráti z Karibiku 5: Johnny Depp se zranil při natáčení | Fandíme filmu Piráti z Karibiku 5: Johnny Depp se zranil při natáčení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest