Arnold Schwarzenegger doporučuje Expendables 4

Arnold Schwarzenegger doporučuje Expendables 4 | Fandíme filmu
Arnold tlačí Stallonea, aby se pustil do dalšího pokračování akční týmovky. Jason Statham se dalším dílům nebrání.

Asi před měsícem jsme se dozvěděli, že se chystá televizní seriál Expendables, který by však neměl zahubit šance na další filmové pokračování akční série. Arnold Schwarzenegger teď pro USA Today uvedl, že přesvědčuje Sylvestra Stallonea, aby napsal další díl nebo někoho najal, ať to udělá za něj. Série je podle něj výborná, stejně jako myšlenka týmovky plné akčních hvězd. Zvlášť když jí nechybí smysl pro humor. Prostor pro další díl série podle Schwarzeneggera určitě existuje.

To je všechno sice hezké, jenže bude mít vůbec Arnold na případný další díl čas? Nebo se objeví zase na pět minut a zbytek času strávíme s neznámými mladými tvářemi, na které ve snímku o stárnoucích akčních legendách nikdo není zvědavý? Osobně se domnívám, že pokud mají mít čtvrtí Expendables šanci na úspěch, měli by se soustředit na ty skutečně největší hvězdy a dát jim pořádný prostor. Schwarzenegger nicméně příští rok má natáčet Terminátora 6 a 7, někde ve hvězdách jsou také Legenda o Conanovi a Trojčata. Stallone momentálně dokončuje Creeda, čeká jej pátý Rambo a následně asi také gangsterka Scarpa. Budou mít tedy oba pánové společné okno, ve kterém by se mohli setkat? Nebo Schwarzenegger chce po Stalloneovi, aby točil film, ve kterém si zase za dva miliony dolarů střihne krátký štěk?

Věrný až za hrob je Stalloneovi Jason Statham, který v nedávném interview řekl, že další pokračování rozhodně nezáleží na něm, ale hrát se Sylvestrem je pro něj čest a natočí s ním tolik dílů Expendables, kolik si jen řekne.

A na závěr zpráva o loňském úniku filmu před premiérou. Ve Velké Británii byl zadržen mladý muž, který je podezřelý z vynesení Expendables 3, stejně jako několika dalších filmů. Stallone vyšetřovatelům poděkoval za jejich práci, tak snad jej tahle malá satisfakce motivuje k dalšímu usilování o Expendables 4. I když co si budeme povídat, všechno záleží na produkčních společnostech Nu Immage a Millenium Films, které Expendables financují.

Zdroje: USA Today, IGN, Deadline

The Expendables 4

29.12.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest