The Legend of Conan vybírá lokace a režiséra

The Legend of Conan vybírá lokace a režiséra | Fandíme filmu
20th Century Fox
Arnold Schwarzenegger by se nebránil opravdu hodně, hodně zvláštnímu režisérovi.

Třetí Conan se skutečně blíží. Někdy touhle dobou by měl být dokončován scénář, aby se příští rok mohlo začít natáčet a na rok 2016 se prozatímně počítá s premiérou. O víkendu se Arnold Schwarzenegger spolu s Fredrickem Malmbergem podívají do španělské Almerie, kde se Arnold dočká čestného uznání, ale především si oba pánové půjdou obhlédnou natáčecí lokace. Nutno podotknout, že ve stejné oblasti se natáčely scény z původního Conana, filmaři se tedy snaží alespoň vizuálně o nějakou návaznost.

Arnold teď obecně hodně cestuje. Tenhle týden si užívá pivečko na Oktoberfestu, chvíli předtím zase cestoval do Indie na premiéru bollywoodského spektáklu "I" režiséra S. Shankara. A právě při téhle příležitosti Schwarzenegger prohlásil, že by se Shankarem rád pracoval a klidně by s ním natočil třeba právě Legendu o Conanovi. Pravděpodobně šlo jen o výměnu zdvořilostních frází, ale pro zajímavost přikládáme trailer na I, abyste viděli, jaké šílenosti Shankar točí. Zajímavé také je, že Schwarzenegger svůj očekávaný film označoval jako King Conan (Král Conan). Že by změna názvu?

I: Trailer

Příběh má zastihnout krále Conana na sklonku jeho života, kdy ještě jednou bude muset slézt z trůnu, vzít do ruky meč a oživit mytického válečníka, aby ochránil své království.

Zdroje: NDTV, Almeria En Corto

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest