Suicide Squad: Kdy přesně se bude film odehrávat?

Suicide Squad: Kdy přesně se bude film odehrávat? | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
K bandě komiksových superzločinců se přidávají další slavní padouši, jako třeba Killer Croc nebo King Shark. Poslechněte si Jokerův hlas.

Natáčení Suicide Squad (v českých kinech Jednotka sebevrahů) má začít už příští týden, castingová horečka tedy vrcholí. Začněme několika záporáky, kteří mají ve filmu pouze vedlejší role. Jsou zavření ve věznici pro nadlidské zločince, budou sloužit především k dobarvení příběhu a větší role by mohli dostat v některých z budoucích filmů. Adewale Akinnuoye-Agbaje (Lost, Thor 2) se ve filmu objeví jako Killer Croc, mutant ještěřího vzhledu, který byl pro své vzezření v dětství tak dlouho šikanován, až se z něj stal asociální zabiják. Je to hora svalů s nízkou inteligencí a jeden z populárnějších Batmanových protivníků.

Málo známá Karen Fukuhara je v Torontu, ve filmu hrát bude a s největší pravděpodobností se zhostí role Plastique, teroristky, která se specializuje na výbušniny. V pozdějších letech postava v komiksech dostala schopnost detonovat objekty pouhým dotykem. Hned dvě role si v Suicide Squad má zahrát Raymond Olubowale, bývalý kanadský boxerský šampion v těžké váze. Tou výraznější je King Shark, humanoidní žralok, který začínal jako protivník Superboye a později vystupoval jako padouch či antihrdina v příbězích Aquamana. Je nesmírně silný a odolný, obzvlášť nebezpečný je ve vodě. Postava bude vytvořena digitálně, pomocí technologie performance capture (tzn., že pohyby postavy budou vycházet z pohybů živého herce). Druhou Olubovaleovou rolí má být jeden z osobních strážců Amandy Waller, šéfky Suicide Squad. Olubowale zatím mnoho zkušeností ve filmu nemá, zahrál si například obra s velikou sekerou ve dvou dílech série Resident Evil.

Ve filmu si zahraje také Scott Eastwood, syn Clinta Eastwooda, který s režisérem Davidem Ayerem spolupracoval už na snímku Železná srdce. Zahraje si Stevea Trevora, v tuto chvíli vedlejší postavu, která však v budoucnosti dostane podstatně větší prostor. V nejnovějších komiksech se Trevor snaží Amandu Waller přesvědčit, že Wonder Woman a Amazonky obecně nejsou hrozbou pro celosvětovou bezpečnost. Slouží jako prostředník americké vlády a Wonder Woman, do které je zamilovaný. V tomhle místě je možná vhodné vrátit se k samotnému titulku článku. Podle toho co víme, bude Suicide Squad nesmírně důležitým filmem celého filmového DC Universe, který diváky seznámí s řadou postav a mechanismů a položí základy k dalšímu vývoji událostí. Děj filmu by se měl podle posledních informací odehrávat mezi Mužem z oceli a Batman v Superman: Dawn of Justice a to přesto, že do kin vstoupí o nějakých pět měsíců později.

Na závěr si pojďme něco málo říct ještě o postavách, které už dobře známe. Deadshot (Will Smith) bude ve filmu nosit masku se svým tradičním zaměřovacím monoklem. Nebudou mu chybět neprůstřelná vesta, palné zbraně připevněné k zápěstím a sniperská puška. Ústa bude mít Deadshot odkrytá, asi aby šlo i pod kuklou rozeznat, že roli hraje Will Smith. Postava by měla vybadat zhruba jako na fanouškovském obrázku na titulce a dole v galerii.

Tam najdete také několik fotek z natáčení od režiséra Davida Ayera, který se s fanoušky podělil o jakési lešení, ale také o fotky šanonů, které potvrzují, že se skutečně podíváme do Arkhamu, slavného gothamského blázince, jak se už v minulosti proslýchalo. Odtamtud si zřejmě nechá Amanda Waller dovézt Jokera. Jeho představitel Jared Leto je taktéž k vidění dole v galerii. Fotku zveřejnil na svém Instagramu a dopsal k ní: „Transformace začíná“. Co je ale mnohem zajímavější, na koncertech svojí kapely 30 Seconds to Mars začne občas Leto určitým způsobem deformovat svůj hlas. Názorné ukázky najdete v následujícím playlistu. Řada lidí se domnívá, že si Leto na fanoušcích zkouší, jak bude znít jako Joker. Souhlasíte?

Harley Quinn (Margot Robbie) bude v průběhu filmu nosit hned několik různých kostýmů. Ve scéně z nočního klubu si oblékne společenské šaty, objeví se ve vězeňském mundůru, ale dá vzpomenout i na svůj tradiční kostým z animovaného seriálu. Boomerang (Jai Courtney) se bude oblékat jako rocková hvězda, k jeho tradičnímu kostýmu by měla odkazovat pletená čepice.

Jared Leto zkouší Jokerův hlas

Suicide Squad je vládou kontrolovaný tým superpadouchů, kteří vykonávají nebezpečné nezákonné úkoly, výměnou za zkrácení trestu. Amanda Waller je drsná šéfka celého projektu, pod palcem bude mít padouchy, jako jsou Deadshot, Harley Quinn nebo Captain Boomerang. V její věznici sedí také Joker, proti týmu nastoupí Deathstroke. Film píše a režíruje David Ayer (Železná srdce, Training Day), hrají Jared Leto, Margot Robbie, Jai Courtney, Cara Delevingne, Will Smith, Joe Manganiello nebo Joel Kinnaman. Objevit by se měla také Viola Davis. Premiéra je naplánována na 5.8. 2016.

Zdroje: Jared Leto, El Mayimbe, El Mayimbe II, III, IV, V, Karen Fukuhara, The Wrap, ET, Latino Review, Toronto Sun, David Ayer

Galerie: 4

Suicide Squad: Kdy přesně se bude film odehrávat? | Fandíme filmu Suicide Squad: Kdy přesně se bude film odehrávat? | Fandíme filmu Suicide Squad: Kdy přesně se bude film odehrávat? | Fandíme filmu Suicide Squad: Kdy přesně se bude film odehrávat? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest