Flash se pere o dva režiséry

Flash se pere o dva režiséry | Fandíme filmu
A mohl by ve filmu bojovat s padouchem Captainem Boomerangem?

Superhrdina Flash běhá nadzvukovou rychlostí v soudobém populárním seriálu, avšak chystá se také na filmová plátna. Poprvé by se mohl v drobném cameu mihnout už příští rok v Batman v Superman: Dawn of Justice, pořádně jej však poznáme teprve v Justice League: Part One, která do kin dorazí 17.11. 2017. Samostatný film s Flashem pak vstoupí do kin 23.3. 2018. Zatím jsme o snímku věděli pouze to, že si v něm hlavní roli zahraje Ezra Miller, teď se ale poprvé něco proslechlo také o možném režisérovi. Lépe řečeno tedy o dvojici režisérů.

V téhle fázi samozřejmě není nic oficiální, avšak proslýchá se, že v hollywoodském zákulisí probíhá menší tahanice o talentované duo režisérů, Phila Lorda a Chrise Millera. Ti na bizarních projektech jako jsou remake Jump Street nebo animák Lego Movie prokázali, že dovedou zajímavým způsobem zfilmovat naprosto cokoliv a tak jim studia nabízejí kšefty nalevo i napravo.

Warner dvojici nabídl The Flashe a samozřejmě pro něj mohou natočit jakýkoliv další Lego film, pokud budou mít zájem. Na druhé straně barikády pak stojí Sony, pro které dva kamarádi pomalu chystají 23 Jump Street, avšak studio jim údajně nabízí také Krotitelé duchů! Zřejmě se bavíme o Krotitelích duchů s Channingem Tatumem a Chrisem Prattem, které sice studio nabízelo bratrům Russoovým, ti však budou v nejbližších letech zcela vytížení natáčením filmů pro Marvel a na další projekty téměř jistě nebudou mít čas.

Co vy na to? Kterou z nabízených látek byste šikovným režisérům svěřili vy?

PS: Uvidíme ve Flashovi jeho tradičního oponenta Captaina Boomeranga? Jai Courtney roli hraje v týmovce Suicide Squad, avšak tvrdí, aniž by se cokoliv pokoušel zapírat, o Flashovi s ním producenti zatím vůbec nemluvili.

Zdroje: Meet The Movie Press, El Mayimbe, IGN

The Flash

16.03.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Drama
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest