Batman v Superman: Trailer definitivně dorazí

Batman v Superman: Trailer definitivně dorazí | Fandíme filmu
Po mnoha odkladech se první upoutávka konečně blíží. Jak dlouho se obléká Batman? K tomu první fotka Cyborgova "kostýmu".

Batman v Superman: Dawn of Justice bude mít premiéru až příští rok v březnu, avšak natáčení skončilo už loni, a tak se od té doby spekuluje o tom, kdy konečně uvidíme první teaser trailer. Podle nejstarších zpráv byl teaser trailer hotový už závěrem loňského roku, avšak Warner se údajně nechtěl dělit o pozornost se Star Wars, jejichž teaser na Epizodu VII zaměstnal internet na hodně dlouhou dobu. Jako další termín se nabízela premiéra warnerovského snímku Jupiter vychází. Tehdy se pro změnu měl Warner stáhnout, když zjistil, že na film do kin prakticky nikdo nepřijde. Nejnovějším, a již snad absolutně definitivním, termínem by měla být premiéra Šíleného Maxe: Zběsilé jízdy.

Ta je ve Spojených státech naplánovaná na 15.5.. O vypuštění teaseru společně s Maxem se mluvilo již v minulosti, teď to však potvrzují servery Collider a Variety. Collider dodává, že podle lidí z Warneru se chce studio vyhnout premiéře Avengers 2, kdy budou všichni mluvit právě o Age of Ultron, ale také o novém traileru na Star Wars: Epizodu VII, který bude spolu s novou marvelovkou vypuštěn. O dva týdny později už Warner bude mít hřiště pro sebe.

Několik menších zajímavostí o přípravách filmu odhalil návrhář kostýmů Michael Wilkinson. Henry Cavill (Superman) je prý oblečený hned, trvá to zhruba čtvrt hodiny. S Benem Affleckem (Batman) je to však složitější. Oblékání do kostýmu zabere nějakých pětadvacet minut a Ben to rozhodně nezvládne sám, jsou na to potřeba celkem tři lidi! Wilkinson také prozradil, že narozdíl od Michaela Keatona nebo Christiana Balea v Batman Begins bude moct nový Batman otáčet krkem. Režisér Zack Snyder si prý na tomhle detailu hodně zakládal - kostým má budit dojem síly, avšak zároveň se v něm má Affleck pohybovat přirozeně. Svůj kostým včera, dne 1.4., odhalil také Ray Fisher (Cyborg) - fotku najdete dole v galerii. 

Co se spoilerů týče, mnoho nového jsme se v poslední době nedozvěděli. Badass Digest (server, který zná scénář filmu a občas z něj trousí drobné střípky) odhalil, že konflikt mezi Batmanem a Supermanem začne Superman, který si na Netopýřího muže došlápne na popud Lexe Luthora (Jesse Eisenberg). Co Luthor Kal-Elovi nakuká, to zatím netušíme. Sám Henry Cavill naopak v rozhovoru fanoušky ubezpečil, že si později oba hrdinové potřesou pravicí.

Zdroje: Badass Digest, Collider, Variety, HenryCavill.org, Ray Fisher, Fashionista

Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti

20.03.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest