Spider-Man: Další kandidáti procházejí castingem

Spider-Man: Další kandidáti procházejí castingem | Fandíme filmu
Marvel a Sony stále hledají svého náctiletého Spider-Mana. Kdo se mimo jiných o roli uchází? A co říká představitel padoucha Kingpina na účast ve Spider-Manovi?

Hledání nového Spider-Mana se Marvelu a Sony daří držet v tajnosti, a tak se hollywoodským zpravodajům nedaří vypátrat o castingu nic stoprocentního, hromadí se pouze více či méně pravděpodobné klepy. Co je už teď neoddiskutovatelné, je věk nového představitele. Všechny zprávy, které se zatím o novém Spider-Manovi objevily, hovoří jasně o středoškolákovi, kterého by měl hrát někdo ve věku zhruba 15-18 let. Prakticky hotovou věcí je i Spider-Manova etnicita. Navzdory dřívějším nejasnostem můžeme s 99procentní pravděpodobností říct, že hrdina bude opět běloch. A kdo se tedy o roli uchází?

Asi před týdnem jsme poprvé slyšeli, že jedním z kandidátů je Mateus Ward, následně se o roli začal hlásit Asa Butterfield, osmnáctiletý herec, který je známý především ze Scorseseho Huga a z Enderovy hry. Teď o Butterfieldovi jako o jednom z možných kandidátů mluví také Jeff Sneider z hollywoodského zpravodaje The Wrap, který zároveň naznačil, že jedním z dalších kandidátů by mohl být šestnáctiletý Nolan Gould (seriál Modern Family). Naopak mimo hru by mohl být Timothée Chalamet, který se podle Sneiderových náznaků o roli zřejmě také ucházel, ale z nějakého důvodu o něj u Marvelu a Sony nakonec nestojí. Chalamet na sebe upozornil především v Interstellaru a v seriálu Homeland.

Asa Butterfield - Nolan Gould - Timothée Chalamet

Na Netflixu si co nevidět odbude premiéru seriál Daredevil, ve kterém vystupuje mimo jiných také Wilson Fisk, alias Kingpin, jeden z ústředních Spider-Manových protivníků. Když se reportér z IGN Vincenta D'Onofria, Fiskova představitele, zeptal, zda by se chtěl objevit ve spidermanovských filmech, odpověděl  D'Onofrio, že by si Pavoučího muže podal s chutí. Co vy na to, takovéhle provazování širokého světa Marvelu by vůbec nebylo na škodu, co myslíte?

Zdroje: IGN, Meet the Movie Press, Reddit, Fotky: IMDb I, II, III

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest