Příští Spider-Man má datum premiéry

Příští Spider-Man má datum premiéry | Fandíme filmu
Co o novém Spider-Manovi víme a ve kterém filmu se nový Peter Parker objeví vůbec poprvé?

Jak jste se mohli dočíst v předchozím dnešním článku, Sony navázalo spolupráci s Marvelem a příští samostatný film se Spider-Manem už bude patřit do filmového Marvel Universe. Snímek vstoupí do kin 28.7. 2017 a z oficiální tiskové zprávy vyplývá, že by hlavním hrdinou měl být opět Peter Parker. Příznivci černošského Spider-Mana, Milese Moralese, si tak budou muset na filmové dobrodružství svého oblíbence ještě počkat. Redaktorka serveru The Wrap potom s jistotou trvá na tom, co ostatní hollywoodské zpravodaje označují za „pravděpodobné“ - Spider-Man bude opět přeobsazen, s Andrew Garfieldem se nadále nepočítá.

Oficiální tisková zpráva dále uvádí, že poprvé se nový Spider-Man objeví v jednom z marvelovských filmů. Do 28.7. 2017 budou do kin uvedeni Avengers: Age of Ultron, Ant-Man, Captain America: Civil War, Doctor Strange a Strážci Galaxie 2. Čistě teoreticky by cameo v potitulkové scéně mohl mít Spider-Man v libovolném z uvedených filmů, avšak The Wall Street Journal s odkazem na své interní zdroje tvrdí, že nový Spider-Man se poprvé objeví v Captain America: Civil War! Starší zprávy tvrdily, že tenhle termín je příliš šibeniční a nedá se stihnout, ale pokud se TWSJ nemýlí, tak si Marvel evidentně nějak poradí a scénář na poslední chvíli stihne přepsat.

V jednom z uniklých prosincových mailů mezi sebou zástupci studia Sony rozebírali variantu, ve které by se Spider-Man v Civil War objevil v několika málo scénách. K blíže nespicifikovaným účelům by jej rekrutoval Tony Stark, který by zároveň Parkerovi vyrobil jeho kostým. Vedle Starka by se Spider-Man potkal ještě s Captainem Amerikou a Black Widow. Peter Parker by byl opět středoškolák a žil by s tetičkou May. Starší zprávu připomínáme spíše pro zajímavost, s vysokou pravděpodobností je dnes všechno jinak.

The Wall Street Journal dále tvrdí, že Sony i nadále počítá se snímkem o Sinister Six. Přičemž není zřejmé, zda má jít o samostatný film někdy v budoucnosti nebo by právě o zločineckém týmu měl pojednávat snímek plánovaný na rok 2017. Opět pro zajímavost připomínáme starší nápady z uniklých mailů, ve kterých vůdčí osobnosti studia Sony navrhovaly, že by se se Sinister Six mohl Spider-Man spojit proti ještě větší hrozbě, kterou by byl buď Venom (černý symbiotický organizmus, který Parkera napadl ve Spider-Manovi 3) nebo rovnou Carnage, Venomova ještě strašlivější verze.

Tak či tak, pokud se má Spider-Man skutečně objevit už v Civil War, začneme se první oficiální podrobnosti o jeho budoucnosti dozvídat ještě letos.

Zdroje: CBM, CBM II, Marvel, Linda Ge, TWSJ přes CBM

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest