Ghostbusters: Čeká nás celý svět, první přijde Tatum

Ghostbusters: Čeká nás celý svět, první přijde Tatum | Fandíme filmu
Krotitelé duchů chystají rozsáhlý svět propojených filmů. Po ženském týmu přijde jako první film s Channingem Tatumem.

Krotitelky duchů od Paula Feiga, to je jen začátek. Chystá se na nás celá řada krotitelských filmů, seriálů a dalších provázaných produktů. Ivan Reitman (režisér původních Ghostbusters) a Dan Aykroyd (scenárista původních Ghostbusters) společně s představiteli studia Sony a dalšími partnery zakládají samostatnou společnost Ghostcorps, která sice může produkovat cokoliv (usiluje například o filmovou adaptaci seriálu Pobřežní hlídka), ale primárně se chce soustředit na svět Krotitelů duchů.

Film Paula Feiga se začne natáčet letos v létě, aby rok poté mohl mít premiéru, druhý v pořadí je pak snímek, ke kterému píše scénář Drew Pearce (Iron Man 3, Mission: Impossible 5) a zrežírují jej bratři Russoovi (Captain America 2 a 3), kteří nedávno se studiem Sony podepsali tříletou smlouvu o spolupráci. Jedním z producentů je i Channing Tatum, u kterého se předpokládá, že by si mohl zahrát hlavní roli. Film by měl být souběžníkem Feigova filmu a měl by stavět na nápadech, které ženské Krotitelky přivedou k životu. O projektu jsme se poprvé dozvěděli koncem loňského roku, z emailů, které unikly ze studia Sony. Tehdy se počítalo s tím, že si hlavní role zahrají Tatum a Chris Pratt a podle zjištění serveru Badass Digest se s touhle alternativou stále počítá. Tatum a Pratt jsou kamarádi a mají chuť si společně zahrát.

Badass Digest dále uvádí, že jako další film ze světa Ghostbusters by se měl objevit cross-over, ve kterém se postavy z Krotitelek duchů a Tatum s Prattem společně potkají, podobně jako třeba Avengers. Dalším filmem by pak měl být prequel, který svět dále rozšíří, ale nic bližšího se o něm neví. Jisté je pouze to, že by se v něm neměl objevit nikdo z hrdinů filmů z osmdesátých let minulého století. Badass Digest také tvrdí, že všechny filmy ve společném světě sice budou nadpřirozené komedie s mnoha triky, ale to ještě neznamená, že se pokaždé budou krotit duchové. V tomhle ohledu má být celé universum rozmanitější.

Zdroj: Deadline, Badass Digest

Krotitelé duchů

15.07.2016 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest