Bratři Russoovi podepsali tříletou smlouvu se Sony

Bratři Russoovi podepsali tříletou smlouvu se Sony | Fandíme filmu
Režiséři Captaina Ameriky 3 nového Spider-Mana představí světu. Budou s ním mít co do činění i nadále?

Před několika dny sourozenci Anthony a Joe Russoovi podepsali tříletou smlouvu se studiem Sony. Jedná se o tzv. first look deal, tedy typ dohody, kdy studio bratrům bude financovat nové projekty (náměty, scénáře), které začnou vyvíjet a bratři na oplátku musí svoje nápady přednostně nabídnout vždy nejprve Sony, než se o ně budou mít možnost ucházet i jiná studia.

Sony nedávno začalo spolupracovat s Marvelem v rámci komiksových filmů a podle dosavadních informací by měl být snímek Captain America: Civil War prvním filmem, ve kterém se objeví nový Spider-Man. CA: CW režírují právě bratři Russoovi. Loni na podzim také unikly ze studia Sony maily, ve kterých Russoovi Sony nabízeli, že by pro ně Spider-Many zaštítili jako producenti. Zřejmě právě kvůli těmto dvěma skutečnostem se okamžitě po podepsání first look dealu začaly rojit spekulace o tom, jestli náhodou bratři skutečně nějakým způsobem nebudou Spider-Many připravovat.

Vyloučené to asi úplně není, obvykle se však smlouvy typu first look podepisují kvůli původnímu materiálu, který filmař (filmaři) chystá, ne kvůli práci na zajetých značkách. Poslední informace hovoří o tom, že nejžhavějším kandidátem na režii příštího Spider-Mana je Drew Goddard, avšak možných adeptů by mohlo být vícero, tudíž úplně vyloučit asi Russoovi nemůžeme. Na druhou stranu momentálně připravují CA: Civil War, čeká je natáčení thrilleru The Grey Man a později by pro Marvel měli natočit Avengers: Infinity War I a II. Ať už tedy nakonec pro Sony budou dělat cokoliv, je docela dobře možné, že půjde čistě o producentskou, maximálně scenáristickou činnost. Na další režisérské projekty totiž v nejbližších třech letech zřejmě nebudou mít čas. 

Zdroj: The Wrap, Obrázek: Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest