Krotitelé duchů 3: Současní a ještě strašidelnější

Krotitelé duchů 3: Současní a ještě strašidelnější | Fandíme filmu
Režisér Paul Feig hájí nové Krotitelé duchů a částečně odhaluje své tvůrčí záměry.

První dva díly Krotitelů duchů, které vznikly v letech 1984, respektive 1989, jsou bezpochyby klasikou, která uspěla zejména díky hereckému obsazení a neotřelému humoru. Chystaný třetí díl vyvolává ve skalních fanoušcích spíše obavy. Ty se nyní v rozhovoru pro Empire pokusil rozptýlit Paul Feig, režisér, který společně s Kate Dippold píše také scénář.

Feig v prvé řadě prohlásil, že určitě chce film natočit v New Yorku, protože opak by byl dle jeho slov „největším hříchem“. Co se týče příběhu, mělo by se jednat o ženskou týmovku, a film by neměl své předchůdce nijak popírat. Měl by přinést nový příběh s odkazy na první dva díly, přičemž by se ale v žádném případě nemělo jednat o parodii. Co se týče obsazení, Feig připustil, že skutečně probíhají jednání s Melissou McCarthy (Ženy sobě, Tammy), žádné jiné herečky nezmínil.

Jako většina současných projektů studia Sony, byli i Krotitelé duchů zasaženi hackerským útokem. Po několika uniklých e-mailech prý tvůrci nechtějí ponechat nic náhodě, a scénáře si předávají na flash discích či papírech. A co se nenávistných komentářů v internetových diskusích týče, Feig je nebere až tak smrtelně vážně. Moc dobře si uvědomuje, že i když jsou odpůrci projektu hodně slyšet, neznamená to ještě, že jsou v převaze. Rozčilené komentáře prý pozorně čte, aby věděl, co přesně nesmiřitelným hardcore fanouškům vadí.

V pokračování v sérii nevidí problém. Podstata Ghostbusters pořád má co nabídnout, série se představí novým divákům a staré filmy nikam nezmizí ani se tím novým nijak nezmění. V dalším interview režisér dále uvedl, že k původním filmům má příliš velký respekt, než aby se odvážil točit těsně navazující pokračování, zato má rád představování nových postav a jejich světa. Oproti původním filmům by ten nový měl být také o něco strašidelnější. Další podrobnosti o projektu najdete ve starším souhrnu uniklých mailů ze studia Sony, ale zatím samozřejmě nedokážeme určit, nakolik se výsledný film bude od prvotních tvůrčích diskuzí lišit.

Zdroje: Empire, CBM

Krotitelé duchů

15.07.2016 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest