Nový Spider-Man má režiséra a scenáristu

Nový Spider-Man má režiséra a scenáristu | Fandíme filmu
Marvel s oficiálním oznámením vyčkává, nicméně co už stačilo uniknout? AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Největší hollywoodské zpravodaje tvrdí, že Drew Goddard sice je nejžhavějším kandidátem, kterého studia Sony a Marvel skutečně chtějí v ideálním případě najmout, avšak k jednáním má dojít teprve dnes a přizváni mají být i další kandidáti. Podle serveru Latino-Review, který se zprávou o Goddardovi přišel jako první, se však studia pouze snaží mlžit. Další vývoj můžeme očekávat v nejbližších dnech, i když se zdá, že "velké oznámení", které slíbil Robert Downey Jr. na tento čtvrtek, bude pouze uvedením nového traileru.

Původní článek: Podle zatím nepotvrzených informací nového Spider-Mana napíše a zrežíruje Drew Goddard, muž, který pro Marvel jeden čas chystal seriálového Daredevila a následně pro Sony připravoval spider-manovský spin-off o záporáckém týmu zvaném Sinister Six. Podle dostupných informací jsou však momentálně plány na všechny dosud chystané spider-manovské filmy škrtnuté a začíná se znovu od začátku. Pouze aktuálně chystaný snímek, který bude mít premiéru 28.7. 2017, si má z původně chystané Sinister Six vypůjčit některé elementy.

Snímek by se mohl jmenovat Spectacular Spider-Man, po vzoru další řady komiksů, která o pavoučím muži vycházela. Maskovaný hrdina má bojovat se Sinister Six. Ta se ve filmu má dočkat svého zrodu a není vyloučeno, že v budoucnu by se její členové mohli objevit v nějakém spin-offu. Zato Spider-Man bude už na začátku filmu jasně definovaný a žádné kousnutí radioaktivním pavoukem se znovu řešit nebude.

Novým Spider-Manem skutečně má být středoškolák a je možné, že se úlohy zhostí naprosto neznámý herec. Nedávno se objevily nepotvrzené zvěsti o tom, že konkurzy definitivně vyhrál Dylan O’Brien, jenže ten je ve svých 23 letech na roli údajně příliš starý! Aktuální plán má být takový, že se bude točit jeden Spider-Man ročně a mladý herec bude s rolí stárnout, podobně jako Daniel Radcliffe stárl jako Harry Potter. Momentálně by se měla chystat trilogie filmů, za kterou mají následovat další trilogie.

A malá perlička na závěr, v prvním filmu se má objevit ve významné porci filmu objevit Iron Man a utkat se se Spider-Manem v souboji! Spider-Man se potom má pokusit získat místo mezi Avengers. Je snad právě Starkova účast v novém Spider-Manovi oním ohlášením, které nám na tenhle týden Robert Downey Jr. slibuje? To se snad brzy dozvíme, Marvel a Sony jistě nenechají předčasné odhalení bez odezvy.

Zprávu přinesl server Latino-Review, který má v posledním zhruba půl roce s pavoučími odhaleními prakticky stoprocentní úspěšnost, některé části jeho zprávy potvrzují také HitFix, The Wrap, The Hollywood Reporter a Deadline.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest