První dva kandidáti na roli nového Spider-Mana

První dva kandidáti na roli nového Spider-Mana | Fandíme filmu
Nový Spider-Man se pomalu připravuje na houpání mezi Sony a Marvelem. Co všechno už o novém Parkerovi víme?

Jak důkladně shrnují naše včerejší články, SonyMarvelem se konečně domluvily na spolupráci. Spider-Man bude restartován a přeobsazen, stane se více či méně součástí filmového Marvel Universe, poprvé se objeví v Captain America: Civil War a v roce 2017 se vrátí v novém samostatném filmu. Od prvotního zveřejnění oficiální tiskové zprávy se hollywoodští reportéři pustili do ždímání svých interních zdrojů a postupně se tak o společném projektu dvou studií dozvídáme další podrobnosti.

I když si někteří fanoušci i filmoví publicisté přejí, aby byla studia odvážná a jako příštího Spider-Mana si zvolila Milese Moralese (hodně mladý Pavoučí muž, s černou barvou pleti), téměř na sto procent můžeme počítat opět s Peterem Parkerem. Ostatně to naznačovala i již zmiňovaná tisková zpráva. Na druhou stranu bychom snad už potřetí neměli čekat příběh Spider-Manova zrodu. Můžeme spekulovat o tom, zda jej vyřeší flashbacky, nebo třeba úvodní titulky, ale obšírně se jím snad žádný z blížících se filmů zabývat nebude.

Nový Pavoučí muž má být oproti Amazing Spider-Manovi mladší, má to být středoškolák a jeho samostatný příběh by se měl soustředit na Peterovy komplikované vztahy s ostatními spolužáky, zatímco se po odpoledních pokouší potírat zločin. Prvními dvěma herci, které studio do role údajně zvažuje, jsou Logan Lerman (Železná srdce, Noe, Percy Jackson) a Dylan O’Brien (Labyrint: Útěk, Teen Wolf). Žádný z herců zatím nebyl osloven, jedná se o předběžné návrhy, které kolují uvnitř studia (studií). Lerman byl mimochodem jedním z potenciálních kandidátů na Petera Parkera už v roce 2010, když se obsazoval Amazing Spider-Man.

Oběma hercům je 23 let, odcházejícímu Andrew Garfieldovi je 31, Spider-Mana poprvé hrál, když mu bylo 26. Podle serveru The Daily Beast Garfield ještě se studiem na poslední chvíli jednal, ale nakonec prostě nedávalo smysl jej do nové kapitoly Spider-Manovy filmové existence znovu angažovat (ať už kvůli věku nebo kvůli tomu, že se chtějí producenti od obou Amazing Spider-Manů oddělit tlustou čarou). Nový film s jistotou nebude režírovat Marc Webb.

Zdroje: Variety, Ben Fritz z Wall Street Journal, The Daily Beast

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest