Wolverine 3 s Profesorem X

Wolverine 3 s Profesorem X | Fandíme filmu
Starý Profesor X a Magneto se vracejí na scénu.

X-Men 3 zahnali značku do kouta, a tak ve Foxu dělali všechno proto, aby na film nemuseli navazovat. Dočkali jsme se spin-offů s Wolverinem a prequelů s mladšími herci. Ten poslední se k původní časové linii ještě jednou vrátil a nabídl tak fanouškům sympatické rozloučení s původním obsazením, se kterým jsme se přeci jen v roce 2006 přestali vídat poněkud znenadání. Následně producenti připouštěli, že další setkání se starými mutanty vyloučené není, ale nevypadalo to, že by bylo na pořadu dne. Jenže pokud nás sir Patrick Stewart nevodí za nos, uvidíme se dvěma mutanty z původní linie poměrně brzy.

V rozhovoru pro Oregon Live Stewart uvedl, že je skutečně nepravděpodobné, že by se on sám objevil v chystaném X-Men: Apocalypse, avšak kolega Ian McKellen (starý Magneto) by se ve filmu objevit měl! Jak McKellen do filmu zapadá, samozřejmě netušíme. Může to nějak souviset se schopností záporáka Apocalypse měnit vzhled? Těžko říct. A když už je řeč o X-Men: Apocalypse, režisér Bryan Singer na svém Instagramu dal vědět, že je na cestě do Montrealu, kde jej čeká obhlídka lokací. Následně sdílel fotku před známými dveřmi z podzemní základny X-Menů, za kterými nás prý čeká „něco nového“. Fotku najdete na konci článku.

Ale zpátky ke Stewartovi. Vedle zmínky o McKellenovi totiž uvedl, že probíhají diskuse o tom, že by se v příštím Wolverinovi objevil společně s Hugh Jackmanem! Pokud bude nápad skutečně realizován, měl by z toho podle Patricka být hodně jiný x-menovský film, než všechny čtyři, na kterých se dosud podílel (camea z Wolverina 1 a 2 nepočítaje). Měl by se tedy Wolverine 3 odehrávat v budoucnosti, po skončení událostí Budoucí minulosti? Nebo snad v původní časové linii? Možná mezi The Wolverinem a Budoucí minulostí? Na takové otázky samozřejmě zatím odpovědi nemáme, ale určitě se v komentářích neváhejte podělit o vaše teorie či dojmy.

Zdroje: Oregon Live, Bryan Singer I, II

Logan: Wolverine

03.03.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Drama
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest