X-Men: Cyclops, Jean Grey a Storm obsazeni

X-Men: Cyclops, Jean Grey a Storm obsazeni | Fandíme filmu
Mladí mutanti našli své mladé obličeje.

Je rozhodnuto. Z nedávno odhalených kandidátů si filmaři definitivně vybrali tři herce, kteří ztvární mladší podoby Storm, Cyclopse a Jean Grey. Na svém twitteru jména představitelů odhalil sám režisér Bryan Singer. Cyclopse nakonec ztvární Tye Sheridan, jenž se do širšího povědomí uvedl skvělým výkonem ve snímku Mud a navázal obdobnou rolí ve filmu Joe. Teď jej tedy čeká role mutanta s laserovýma očima, ze kterého se postupně vyklube pravá ruka profesora Xaviera. 

Úlohu Jean Grey po Famke Janssen převezme devatenáctiletá angličanka Sophie Turner, již určitě znáte jako Sansu z Hry o trůny. Dříve byla označována za jednu ze slabších dětských hereček seriálu, avšak od té doby, co musí v síti intrik bojovat prakticky neustále o holé přežití, se Sophie příjemně vybarvila. Jean Grey patří mezi nejmocnější mutanty vůbec a filmaři v minulosti naznačovali, že by jim vůbec nevadilo v restartované kontinuitě ještě jednou převyprávět příběh její přeměny v Dark Phoenix, který se podle komiksových fanoušků v X-Men 3 příliš nepovedl.

Trojici uzavírá Alexandra Shipp, která je z nováčků zatím nejméně známá. Část své pozornosti věnuje muzice, proto se poměrně často objevuje v hudebních filmech. Její asi nejznámější roli je Aaliyah ve stejnojmenném filmu o předčasně zesnulé zpěvačce, přezdívané „princezna R&B“. Předtím byla hvězdičkou seriálu House of Anubis na dětské stanici Nickelodeon. V X-Men: Apocalypse ztvární Storm, další velice mocnou mutantku, která ovládá počasí a v dospělosti se stává jedním z vůdčích osobností Xavierovy školy pro nadané a týmu X-Men.

Filmaři pomalu zbrojí na blížící se natáčení, krom castingových zpráv se však mnoho nového nedozvídáme. Pouze Oscar Isaac se při propagaci snímku A Most Violent Year tu a tam zmíní o své roli záporáka Apocalypse. Herec uvedl, že jeho postava vznikne kombinací praktických a digitálních efektů. Apocalypse může být velký jako obr, ale dokáže přeskupovat molekuly svého těla, takže je možné, že čas od času (mimo akční scény?) bude mít podobu svého představitele. Stejně jako v komiksech by měla být záporákova tělesná schránka ještě vylepšená vyspělými robotickými komponenty.

Vše o filmu se dočtete v našich starších článcích.

Zdroje: Bryan Singer, Yahoo, Coming Soon

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest