Deadpool vybírá ženskou hrdinku

Deadpool vybírá ženskou hrdinku | Fandíme filmu
Šestice seriálových hereček se uchází o hlavní ženskou roli v chystané x-menovské komiksovce.

Je to až k nevíře, ale po letech odkladů se definitivně rozběhla preprodukce celovečerního Deadpoola. Představitel hlavní role, Ryan Reynolds, se nás snaží ubezpečit, že tentokrát to bude stát za to, protože na rozdíl od takového Green Lanterna má film dopředu přichystaný scénář a to prý ještě zatraceně dobrý. Pokud se před natáčením nějak výrazně nezměnil, tak jedinou opravdu výraznou ženskou postavou by ve filmu měla být Vanessa Carlysle, Deadpoolova přítelkyně, kterou Wade Wilson před svou přeměnou v superhrdinu opustil, když zjistil, že umírá na rakovinu. Vanessa by se ve filmu měla objevit bez nadlidských schopností (v komiksech je to také mutantka, známá jako Copycat). Server Deadline teď vypátral jména šesti hereček, které se ucházejí o hlavní ženskou roli ve filmu. Deadline jméno postavy nespecifikuje, ale ještě jednou opakujeme, že pokud se scénář nezměnil, nejvýraznější ženskou rolí je ve filmu právě Vanessa.

Jednotlivé herečky každopádně jsou: Sarah Greene, málo známá mladá dáma, která si zahrála hlavní role v několika nezávislých filmech nebo se objevila v několika epizodách seriálu Vikingové. Jessicu De Gouw můžete znát jako The Huntress z Arrowa (na titulce) nebo Minu ze seriálu Dracula. Také Morena Baccarin střídá seriálové role, jmenovitě se objevila především ve FireflyHomelandu, Gothamu a V. Taylor Schilling zazářila především jako Piper Chapman v Orange is the New Black. Crystal Reed je nejznámější ze seriálu Teen Wolf. A konečně  Rebecca Rittenhouse je opět pro diváky především seriálová herečka, známá z Red Band Society.

Deadpool, alias Wade Wilson, je v komiksech součástí programu Weapon X a jsou na něj přeneseny Wolverinovy regenerační schopnosti. Proces se zdaří, avšak Wade při něm ztratí zdravý rozum a je tak zjizven, že následně ukrývá svůj obličej pod maskou. Stává se z něj drsný, hláškující antihrdina, který vyhledává nebezpečí, ohání se dvěma katanamy a pravidelně promlouvá přímo ke čtenářům. Hlavní roli hraje Ryan Reynolds, který se jako Deadpool objevil už ve snímku X-Men: Origins: Wolverine, avšak tato verze postavy se nedočkala přívětivého přijetí a nový film s Wolverinem nebude mít nic společného. Fim režíruje nováček Tim Miller, scénář napsali Rhett Reese a Paul Wernick (Zombieland, G.I. Joe 2). Česká premiéra je stanovena na 11.2. 2016.

Zdroje: Deadline, Yahoo

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest